Честит Празник на протурското правителство напук !

Честит Празник на протурското правителство напук !


На тази дата през 1908 година е свален последният управител на Българският вилает !
Или както казва Цветан Цветанов – на законната Османска власт у нас !
Днес 108 години по-късно Местан говори за връщане на нормалността в България !
И всичко вече си е нормално – Турция си има нов султан, в България пак има СЪЖИТЕЛСТВО Цветанов обясни за властта !

Построени са повече джамии отколкото за 500 години ПРИСЪСТВИЕ, а самото мюсюлманско присъствие се усеща в цяла Европа, а не само у нас !

Преинсталират се мозъците на трето поколение, а за старите мозъци ъпдейти не се произвеждат !
Възрожденският дух е кремиран и разпръснат по всички континенти !
Левски стана престъпник, а Батак е само мит и думата РОБСТВО е забранена, а който се прави на Крали Марко ще бъде съден и осъден !

Efekt 2

Майчиният език вече е друг, думата Родина излиза от учебниците и вече сме мултикултурна страна, дюнерите изместиха шкембе чорбата !

Днес има празник и самият премиер -ден на независимостта, та от него нищо не зависи !
Самият пророк Мохамед или Ахмед Доган преди години в пророчество е обяснил, че се променят етническите граници на България!

„Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници. Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове…
Това ще продължава!“.

Днес Доганолозите превеждат думите му казани в село Бял извор, община Ардино все едно са взети от „Извора на белоногата“ !
Ако Европейските анализатори бяха се вслушали в думите на Сокола днес те нямаше да бъдат реалност или всичко е било решено и процесите следват естественият си ход и всичко е доктрина, която се изпълнява безропотно стъпка по стъпка !протурско правителство

Иначе днес е тихо на Шипка, ще строим паметна плоча на загиналите османски войници и президента обяви братушките – Руските солдати за терористи, а Българското опълчение за сепаратисти !

Никой не вее знамена по площади и градинки, няма и кръшни хора, забраниха ги в Пловдив, а по-късно и в цялата страна !
Това е било някога празник на Българският дух и свободата !

Днес няма свобода, няма и независими хора, няма дух, няма и страна, а всичко е само спектакъл !
И ако някой тук там е скътал дълбоко в душата си Българският лъв и чака за един последен скок ще му кажа „честит празник приятел на протурското правителството напук“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.