Цецка Цачева и ерата на марципана !

Цецка Цачева и ерата на марципана !


Да отговоря на Цецка Цачева за ерата на марципана и нека децата ми да знаят !
Нашата Мама изкомандва всички, които помнят Комунизма да разкажат какво е било на младите, защото ние, визирайки сигурно ГЕРБ, разчитаме на младите хора, тези, които са на 25-26 години !

Аз помня Комунизма и се надявам тази статия да бъде прочетена от моите синове !
Синове мои, да ви кажа за комунизма аз вашият баща и по-добре от мен да знаете отколкото от хората на ГЕРБ ! Синове мои, през Комунизма нямаше бедни хора !

Нямаше и гладни !
Не съм чувал и някой да проси или да има някой клошар ! Нямаше и такива, които да нямат дом и да са на топло през зимата !
Нямаше такива, които всяка година да не ходят на море или планина, или и на двете !
Синове мои, знаите, че здравеопазването ни бе безплатно с най-високо качество и най-добрите специалисти на Балканите бяха у нас !
Да знаете, че и образованието ни бе едно от най-високите във светът !
Според ООН България бе на 27 място в светът по качество на живот, а според мен бяхме далеч по-напред !

Efekt 2

Помнете деца мои, че къщата, която ми продадоха сестрите ми и ни оставиха без дом, да онази голямата на три плочи със шарената мазилка през Комунизма ни я построиха мама, тате и дядо, и баба дето сега на Задушницата ходихме да им чистим гробовете !

Синове мои, да знаете, че храната през Комунизма беше с най-високо качество и нямаше такива боклуци дето ги ядем сега !
Е нямаше и скъпи телевизори и спортни коли дето вдигат двеста километра, ама сега като ги има да не ние да ги имаме !
Ние ги нямаме, ама и 90% от хората ги нямат, защото са бедни и болни, и гладни !

Комунизма Цецка Цачева

Та не се оправдавам за скъпите коли, ама синове мои да знаете, че през комунизма нямаше безработни, но всеки имаше жилище, а в тях имаше малки деца много и красиви детски градини както и детски кухни, в които се правеше най-здравословната храна за подрастващите !

Една страна, в която престъпност нямаше, нямаше убийства, рекет, грабежи, измами, нямаше отвличания, смърт по улиците и безпокойство и тези неща дойдоха с ГЕРБ, тези неща ги нямаше тогава !

Не се заключваха врати в всяка къща, защото няма крадци като тези дето ни ограбваха не веднъж !
Просто нямаше кражби, защото нямаше никаква престъпност нито мафия, нито битова престъпност, нямаше наркотици, нямаше проституция, нямаше наркомани, нямаше нито Би, нито Гей паради, а нито един циганин не крадеше и всички учеха и бяха умни, и работеха във заводите и имаха всичко от което имаха нужда и потребност !

Сега деца мои, да знаете, че и по времето на Чернобил при ядрена експлозия толкова болни от рак нямаше !
Тази Демокрация е като зараза, която ни експлоатира и унижава докато малко по-малко ни уморява !
Вижте ВИДЕТО на Бойко Борисов за Жабата и се сещайте за какво става дума !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.