Кирил Стаменов: Какво става и какво ще стане?

Кирил Стаменов: Какво става и какво ще стане?


Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов !
Публикуваме без редакторска намеса :
„Какво става и какво ще стане?
ГЕРБ за сега са в нокдаун …
Румен Радев води с повече от 6%, което е много сериозна преднина.
След седмица, ако Цветанов и бандата му не се свестят и фалшифицират пак изборите, ще има оставка на Организираната Престъпна Групировка ГЕРБ, ще има служебен кабинет, съставен от все още не-избягалия или изгонен от България бивш палячо прецедент Росен Плевнелиев който е до 20-и януари.
Познайте какъв кабинет ще състави?
Кабинет, който ще направи всичко възможно Борисов и бандата му да спечелят следващите парламентарни избори!
Това е сигурно …
Тогава мутрата Борисов може и да даде пресконференция, да си сложи риза, може и да се избръснат заедно с Цачева и честито, българи!
Предстои ни политическа и икономическа криза.
Стягайте коланите …
От вас, от нас, от всички нормално мислещи българи зависи ще можем ли да живеем нормално в собствената си държава!
Да изпратим мутрите и антибългарите в нокаут, а?
Гласувайте да си върнем достойнството, иначе ще живеем все по-зле, ще бъдем все по-зависими, ГЕРБ са решили да довършат задачите си за която им дадоха много пари, да закрият многовековната ни горда и славна държава България!
От нас зависи, българи…
Само нокаут и шут от Родината ни на всички предатели на България …
За нас, за децата ни, за внуците ни, за България!”Кирил Стаменов

Ние от Blife.eu ще допълним, че сега е възможно Бойко Борисов на инат да хвърли страната в криза и да създаде огромни неуредици и проблеми само и само на инат да е !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.