Циганин скочи с брадва на полицай вижте къде!

Циганин скочи с брадва на полицай вижте къде!
Циганин скочи с брадва на полицай вижте къде!
Цигански запой в бургаският квартал „Победа” вчера за малко да завърши с клане !
Около 23:00 часа на 16 юли в Първо Районно управление постъпва сигнал за нарушаване на нощната тишина !
Джангартията се вдигала от циганската къща на ул. „Владислав“ в кв. Победа. На място са изпратени екипи за да установят проверка по случая!

На мястото заварват група пияни цигани, които купонясвали в двора на къщата и те били изкарали на открито и мощна уредба, която огласявала целият квартал !
Обаче 45- годишен Й.Р. и братята А.Т. на 26 г. и 28-годишният И.Т. посрещнали униформените на нож. След като отказали да спазят наредбата и отказали да спрат музиката полицаите се опитали принудително да спрат музиката и тогава циганите побеснели и тогава 28-годишният И.Т. започнал да крещи и да заплашва полицаите.

Той грабнал брадва и замахвал към униформените. Полицаите се опитали да вразумят бай мангал, но той яростно ги нападал и последвала малка схватка и циганинът бил вразумен малко по-грубо и му щтракнали белезниците !

Efekt 2

Циганинът с инициали И.Т. бил отведен в ареста и по случаят тече проверка !

Ние Blife.eu от питаме трябва ли полицаите да имат повече права при такива ситуации, в който циганите все по-често посягат на пагона?

Не са един или два случаите тази година, в който полицаи са нападани от цигани и в гетата, оплакват се и екипите на бърза помощ от агресивната среда в циганските махали, който са се превърнали в държава в държавата и те не спазват закони и наредби нито общо човешки права !

Как през комунизма всички цигани спазваха закона и реда, а сега не ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.