Цигани грабят супермаркет +ВИДЕО

Цигани грабят супермаркет +ВИДЕО

ВНИМАНИЕ ! Днес в град Казънлък утре и във вашият град!

Ограбиха супермаркет Роми ограбиха супермаркет в Казанлък. Държат се нагло и никой не може да се оправи с тях коментират казанлъчани. Ето това коментираха от presstv.bg.Ето видео :

Източник: www.presstv.bg/новини/

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим че това се случва в град където ГЕРБ е на власт ! Това е същият град кадето ще бъде сениран и блокът на ромите пак със съдействието на ГЕРБ . Ще добавим и следното съмнение дали предизборното флиртуване с ромите не дава допълнителен кураж на тази прослойка ще оставим вие да си отговорите на този въпрос? Наскоро от мешерето споделиха че всички Роми ще гласуват за ГЕРБ дали няма задкулистни обещания че няма да ги закачат и те ще могат да си безчинстват безнаказано ние можем само да гадаем ? Тук не става дума за партиино делене става дума за толериране на вид престъпност в замяна може би на подкрепа в изборите ? Всички партии са се договаряли с роми за подкрепа но това минава всякакви граници така ли се борят с престъпността в по малките населени места сегашното правителство ? Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator