Чеченски спец части неутрализираха членове на ислямска държава !

Чеченски спец части неотрализираха членове на ислямска държава !

Чеченските части наказаха трима членове на Ислямска държава!

Чеченското правителство съобщи че безславно са приключили кариерата си трима терористи в Чечня ! В резултат на успешно проведена от служители на Министерството на вътрешните работи на Чеченски, ФСБ и СОБР “Терек” ! Установене е че тримата Терористи са влезли по различен начин в страната ! Известно е че се готвят големи атаки по празниците каза Кадиров ! Полицията спира кола в която е бил тарторът им ! Терористите откриват огън по полицията ранени са двама полицай ! Полицията отвръща на огънят и е убит терорист ! Самоличността на терориста е установена той се казва Шамил Чергизов който е обявен за международно издирване като член на ИД . Веднага след като започва операцията на специалните части са са локализирани още двама терористи който са отказали да се предадът и са оказали съпротива по време на която е ранен още един полицай след което те са неутрализирани ! В момента се издирват възможни съучастници на групата ! При обискът са намерени тротилови расфасовки нитратни смеси гранати картечници и телефони ! След акцията Рамзан Кадиров каза; Декларирам че който посяга на стабилността на мира в Чечня и цяла Русия ще бъде незабавно наказана!

По късно Рамзан Кадиров сподели пред ТАСС че са елиминирали лидерът ,но ние имаме информация, че в северен Кавказ има бази и филиали на терористи ! Искам да подчертая, че ние няма да допуснем в Чечня тези дяволски създания да имат бази или филиали дори няма да допуснем тяхната миризма тук !

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че Рамзан Кадиров сподели преди време, че те са се заклели в корана да унищожат всички терористи както той ги нарича дяволи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator