Цигански отряди или Special Forces

Цигански отряди или Special Forces
Цигански отряди или Special Forces

Циганите обявиха война на всички След като циганските барони убиха в Катунци и наказани няма, но жертви и скърбящи след това има !
След като Циганите биха в Гърмен и наказани цигани няма, но наказани Българи има и още се води следствие срещу Балтаджиев – водачът на протестите там!

Сега и в Раднево циганските наказателни отряди посегнаха на Българи и продължават да сеят страх по много населени места !
Идва ред и на всички останали !

Всички Цигански гета си имат своите тартори, своите така наречени цигански барони, който имат своите бойни отряди !
Та след като Циганите не са малцинство и участват в процесите на страната и след като си имат собствен съд защо и да си нямат собствени правораздавателни органи?
Имат си и юридическата закрила на БХК и тяхната армия от адвокати !

Efekt 2

Имат си НПО-та, имат си фондации, ами те си имат всичко на практика за да водят собствен начин на местно самоуправление на местни феодални структури в който правителството инвестира не само пари ами и интереси !
Гетата са източник на престъпност, те са историк на лош пример, там не се краде, а там просто си взимат! Циганите не крадат дърва от горите, а те си берат дърва !

Но циганите са на всички нива на престъпността от най-ниската и най-ширещата се в страната до големият октопод на мафията с наркотици, крадени коли и трафикът на хора.

Запазена марка е и джепчийският бизнес както проституцията, но според правителството няма проблем нали !
Днес обаче циганските отряди се сбиха срещу мигрантите в София !
Заглавие в пресата СТРАХОТЕН масов бой! Циганите срещу, който има натрупани негатив се сбили срещу друга общност, срещу която има също натрупан негатив – Мигрантите !

И така в „Овча Купел” зрее конфликт на две общности от който едната тази на мигрантите са били над петдесет човека въоръжени с метални тръби и ножове срещу нашите цигани !

Полиция и жандармерия в районът бдят двете страни да не продължат конфликтът си, а когато Българите от този квартал и от другите където има струпване на мигранти протестираха и се оплакваха никой не ги чу, никой не им обърна внимание!
Сега обаче е друго, сега се лее кръв на любимата прослойка на правителството !
Богат или беден, Българинът е трета категория човек и то в България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.