Цонев иска оставката на Ненчев +ВИДЕО

Цонев иска оставката на Ненчев +ВИДЕО

Прави се политически опит да се подмени състава на МВР

Ако се отнемат социалните привилегии, сектор “Сигурност” ще остане без хора

Изненадващо е, че протестите започват сега, а не по-рано, през 2009 г.
Това коментира в студиото на “Всяка сутрин” бившият военен министър и председател на партия “Нова алтернатива”. Николай Цонев. Към тези хора има едно пренебрежение, те са с нарушени граждански права.

Компромисът, който се опитва да постигне правителството се прави едностранно. Не се разговаря, не се търси диалог нито със синдикатите, нито с полицаите. Това каза Красимир Янков, депутат от БСП. Премиерът, според него греши като мисли, че след като е спечелил местния вот може да си прави каквото си иска. Нещата в момента изглеждат така, че се прави опит да се изчисти системата за хора, които дълги години са работили. Това според него е недопустимо, защото ведомството ще се лиши от професионалисти.

Efekt 2

Според Цонев, в момента се отклонява вниманието на хората, като се твърди, че има “чантаджии” и неползвани отпуски. Ако на хората им се отнемат социалните придобивки, няма кой да отиде в системата, заключи Цонев.

Премиерът Бойко Борисов е в системата на МВР от 2001 г., ако той искаше да реши проблемите им, досега щеше да го е направил, коментира Янков. Прави се политически опит да се подмени състава на МВР, заключи той – да се махнат стари кадри, а на тяхно място да се сложат млади и неопитни, но да са изпълнителни и да изпълняват политически поръчки.
Източник: kanal3.bg/news/

Вижте Видеото:

Ние от Blife.eu ще акцентираме върху думите на Николай Цонев, че Ненчев трябва да подаде оставка веднага! Лидерът на партия Нова Алтернатива много кратно изтъква лъжите и липсата на професионализъм в МО и МВР ! Красимир Янков в едно друго интервю подкани хората да излязат и те на протест !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.