Ченгетата от театър „Сълза и смях“!


И така ченгетата от театър „Сълза и смях“ не се извиниха, няма и трудова злополука, защото било по непредпазливост!

Цветанов с нов апартамент, а предните ги бил продал в предаването Стани богат като ползвал жокер „обади се на приятел“!
Цецка Цачева пък изпя комшийката от горният етаж в същата сграда на Цветанов и така нали са едно котило та да са и на един адрес !

Иначе поредният опит за грабеж на пенсионерите не мина, но правителството заяви, че си запазва правото да опита друга схема !

Efekt 2

И докато в цял свят вдигат пенсиите у нас ги намалят, явно лошият материал трябва да се пречиства !
Марешки пристана на Цветанов, но няма да му става комшия, но пък за слуга става бил много убедителен, каза Цветанов! Марешки как го е убеждавал по полицейски или по гейски ние не знаем !

От СДС пък ще имат двама в листата на ГЕРБ за евродепутати и ДПС се прегърнаха официално с ГЕРБ даже от Мюфтийството са отслужили молитва за Борисов! От главно мюфтийство пък са изказали готовност за безплатен сюнет за всички от ГЕРБ като записванията в парламентарната група на ГЕРБ продължават, казва Цветан Цветанов!

Вътрешните интриги в БСП не са малко, но и пазарлъците вървят !
И така на практика се очакват едни тихи и спокойни избори без сериозно разместване на тектоничните политически пластове освен, ако Слави Трифонов не се намеси! Тогава сметките на Патриотите и Марешки ще се объркат, сметките и на ГЕРБ, и на БСП няма да излязат, а на ДПС сметките винаги излизат !

Възстановяват се ченгетата от театър „Сълза и смях“, но ние няма да се възстановим, защото мафията продължава да богатее и да ни се смее!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.