Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура!

Стефан Пройнов: Червен трол - такова животно няма, България върви към диктатура !
Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура !

Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура !
Няма такова понятие като червен трол !
На зазоряване е най-тъмно!
Хора, бъдете спокойни на зазоряване винаги е било най-тъмно! Апокалипсис в социалните мрежи Троловете на ГЕРБ и на Дай България както и няколко нови централи в Пловдив и Студентски град са раздали кеша яко да се блокират профилите и да се свалят страниците на най-активните будители в социалната мрежа ! Наш анализ показва, че още един месец ще е всичко, но през този месец хиляди ще бъдат блокирани, игнорирани и изтривани !

Сорос е раздал кеша вече и се работи активно и през почивните дни !
Винаги е било така преди някакви съдбоносни моменти за нашето отечество като ще се извадят стари кърпени ризи от нафталина, ще ви занимават с какво ли не, но най-важното е да не се подавате на гнева и на яростта дето се казва и това ще мине !
ГЕРБ и техните Американски дръжки искат да хвърлят страната в паника и ужас като изместват фокуса от тях и къде да се случи, ако не във Фейсбук ! Естествено телевизиите ще акомпанират сайтовете на Медиапул и кръгът Капитал и техните сателити също !
Температурата ще се покачва ежедневно с Ромските гета и ще бъдете провокирани да коментирате, да пишете и да поствате и те това и очакват, че всеки един коментар да бъде докладван, а всеки пост да бъде докладван за спам !
Не се подавайте, това един добре разигран сценарий на ЦРУ да се отклони вниманието от истинските тайни на задкулисието !
Борисов е продал Ахмед Доган на Ердоган и трябва контролът на Българските мюсюлмани да премине в ръцете на Местан !
От друга страна има заведени много дела в чужбина от истинските потърпевши от грабежът на КТБ и там излизат доклади и умопомрачаващи факти за престъпното действие на Борисов и компания като натиск от Европа с падеж скоро !
Американците не са доволни, че Пеевски не пуска чуждите инвеститори, а Борисов ги рекетира, това е, бандитски модел за който Вашингтон иска спешни отговори !
Какво става с Руското ресто ли ами търсят се един милиард за „Южен Поток“, търсят се и спешни отговори !
Цветанов вдига напрежението по циганските гета и как да им каже, че парите за евроинтеграция са спрени и трябва да се намалят драстично наполовина от 25 пера за финансиране на Ромите наполовина !
Скоро Ромите ще бъдат побутнати да се бунтуват и конфликтът е по сценарии ! Ердоган завърши мисията си в Сирия и е готов да счупи бентът към Европа и познайте коя ще е първата стъпкана земя?
Борисов е в Паника, съдят държавата заради Натура 2000, а когато ряза лентички на Голф игрището незнаеше, че са защитени територии ли и Брюксел знаят, че лъже ?
Социалните мрежи са силен фактор за народно недоволство, но и силен фактор и място където хората могат да се организират и този огромен гняв да бъде насочен там от където е дошъл, а именно правителството !

Ние ви приканваме да бъдете премерени в думите си в социалните мрежи, защото Армията от тролове е активирана и няма да пожалят никого и от участници на тези динамични процеси ще ви превърнат в наблюдатели и това е тяхната мисия, пазете се ! Не позволявайте езикът на омразата да ви завладее, защото чували с пари са раздадени за да бъдете прекършени без значение кой сте, какъв статус социален имате и апокалипсисът вече е в ход !

Efekt 2

На зазоряване е най-тъмно и винаги е било така, а остава още малко до заветната мечта на 5 милиона Българи и тя е Борисов 3 да бъде свален завинаги !
Всеки с коефициент за интелигентност повече от един соросоид или гербераст може да ви каже от раз, че момчето си отива !
Всяка гледачка и баячка ще ви потвърди, че Хунтата узурпирала властта скоро ще се сгромоляса, но змията е най-опасна в предсмъртната си агония и хапе най-жестоко !

Скоро ще излязат докладите на ЕК и защо са спрени Еврофондове към България? Скоро ще започнат да екстрадират и договорените квоти от Борисов с регистрираните мигранти и Бойко трябва да ги настани в нови домове и да им плаща хиляди на месец  и това са пари от бюджета като за пенсии няма пари, но за мигратите ще има и то в десетки пъти повече от колкото за коренното население !

Пъзела КТБ също започва да се нарежда и целият бандитски модел на управление се пропуква !

Мария Габриел получава огромна власт за смазване на медийи и контрол в интернет и не само над 16 000 човека ще бъдат обвинени в какво ли не – отстранени, елиминирани, смазани и това няма как да не бъде забелязано, казва Стефан Пройнов!
Анализите в социалните мрежи предсказват, че ще се блокират десетки хиляди за да се гарантира едно привидно спокойствие пред чуждите централи, пред Европа и пред техните турски шефове ! Но дали те ще успеят зависи от вас и не им давайте поводи за да ви докладват, а четете, информирайте се, филтрирайте информацията и оцелявайте още малко остана, изгревът е близо !

По всичко личи, че управляващите са в паника и им идва в повече противоречивите ангажименти, които са поели !
Някой трябва да изгори и това е главният бушон, но на дали това народът ще успокои ! Няма червени тролове нито пропаганда, а всичко е платени младежи от „Дай Сорос” !

От началото на годината са проведени три кампании по набиране на администратори, модератори, програмисти и хакери докато набавят нужната армия и вече са активирали две от четирите централи и са започнали бавно и поетапно блокиране на активистите в социалните мрежи !

И на тяхно място ще извадят нови такива будители, ама ще бутат, ама против Българските интереси !
Бог да пази България и всички Българи където и да се намират по света !
След тъмнината идва светлина и да пази Господ само да не е от огньовете запалени от Герберасите и Соросоидите както и в акомпанимент на психодесните им пребоядисани другарки и другари !

След всеки пожар пониква трева и не се страхувайте дори да ви стъпчат, че от стъпканата трева се получава пътека !
Да това са клишета, но са актуални за тази публикация и скоро ще победи тази пряка Демокрация !

Целта на ГЕРБ и Дай България е една – да блокират всички активни в социалните мрежи там където си изливаха гнева и като нямат отдушник те просто ще излязат на улицата, а там гневът не е само на думи !
ГЕРБ и Соросоидните слуги хвърлят държавата в ужасяващ хаос и напрежение! На къде ще избие това ли, ами към въвеждане на извънредно положение и там към диктатура !

И като се казва в един филм добавя Стефан Пройнов “Нека силата да бъде с Вас – Нека разумът бъде с Вас”!

ПРЕДСТОИ НАЙ-ГОЛЯМАТА БИТКА В ГАЛАКТИКАТА! БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ !

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ОПЪЛЧЕНИЕ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.