Шокиращо за циганите и хей ръчички, хей ги две

Шокиращо за циганите и хей ръчички, хей ги две
Шокиращо за циганите и хей ръчички, хей ги две

Над 90% от берачите са от малцинствата, коментира ръководителят на експертния съвет по плодове и зеленчуци към Асоциацията на земеделските производители в България Цветан Цеков !

След тази статистика няма как да не сетим, че и тези ръчички са пипали и всички билки, който отиват в родното фармацевтично крило за производство на чай и в този ред на мисли се чудя има ли нещо, което бай мангал да не е пипал !

Затова е много важно хигиенно санитарен контрол да бъде завишен !

Efekt 2

Сигурно заради по специфичният си аромат горските гъби са търсени на пазара !

Но някак си се успокоявам, че и на големите баровци по света нашите цигани са им бъркали в устите в този бизнес с трюфели основните доставчици на тази скъпа суровина са точно бай мангал в цялата страна !

Но това не е краят на пипалата на циганският октопод гроздоберът за Винарската ни промишленост също минава през ръцете на циганите по места !

Та добре е да знаем когато отпиваме тази първа глътка и задържайки в устата си търсейки онзи ефект да усетиш аромата в небцето си да знаеш в този вълшебен аромат има и дъх на Асан и Айше !

цигани

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.