Дейли мейл:За еволюцията на хората

Дейли мейл:За еволюцията на хората
Дейли мейл:За еволюцията на хората

Човешката еволюция продължава – станали сме по-високи, с по-светли кожа и коса!
Човешката еволюция продължава – за 2000 години британците са станали по-високи, с по-светла кожа и коса, а поносимостта им към млякото се е подобрила.

Това показва анализ на генома на жителите на Острова, съобщава „Дейли мейл“!
Авторите на изследването от Станфордския университет в Калифорния използват данни от британския проект 10К, събрал ДНК от хиляди хора в цялата страна.

Те успяват да дешифрират геномите на 3100 души, търсейки и най-малки разлики.
Благодарение на нов аналитичен метод учените проследяват тези малки промени в генома на 100 поколения, живели в период от 2000 години, и ги свързват с физически черти.

Efekt 2

Анализът започва от времето на римското нашествие на острова.
След това там пристигат англосаксонците и викингите.

Разпространяването на русата коса, сините очи и ензимите за мляко насочват към викингите. След още няколко хиляди години нови генетични варианти могат да повлияят на населението и чертите да се променят в съвсем друга посока. Ние от Blife.eu не сме напълно съгласни с последното изречение на „Дейли мейл“!

Според нас много по-скоро ще се промени генотипът в Европа и по специално във Великобритания !
И русото ще намалее и бялото ще потъмнее за жалост и не само на острова ще е така, а навсякъде в Европа и по света !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.