Шпионин ли е Местан?

Шпионин ли е Местан?

Лютви Местан се обидил на Божидар Димитров, че го нарекъл от Ефира на синият екран Турски Шпионин !

Местан завежда дело срещу историкът за клевета и уронване на авторитетът му! Дето се казва то пък един авторитет ама така е решил, така е постъпил !

Според Местан: „за вчера прецених, че по нататъшното ми аристократично подминаване на тези обиди вече става обществено опасно. Няма да премълчавам повече тези обиди“! За вчера исковата молба е била внесена в Софийския градски съд.

Efekt 2

Тя е за сумата от 681 лв., като годината, в която е създадена българската държава. С кого се гаври Местан – с датата, в която е създадена първата Българска държава или с Райна княгиня не става ясно, но така е решил човека !

„Ще го осъдя и получената сума ще внеса в Националния дарителски фонд 13 века България“, допълни Местан. Та след като използва ефира да си бърбори за онази га-ДОСТ и сега ще има театрална постановка, в която Местан ще се опита да прикове светлината на прожекторите върху АРИСТОКРАТИЧНАТА СИ ОСОБА !

Дали ще заговорят фактите и как Местан ще докаже обратното или Димитров ще докаже, че Местан е Турски Шпионин те първа ще се доказва това ! Лесно е да кажеш нещо в ефир и да го хвърлиш просто ей така без да си задаваш въпроси какво следва от това !

Да поговорим чисто ХИПОТЕТИЧНО по темата ! Ами ако Местан е наистина шпионин на Турция, но всички знаем какво става когато разкрият шпионин ! Как ги отзовават и как ги елиминират и ако е така Местан има за какво да се притеснява!

Ами ако двоен, троен или ЕН броен агент какво ще стане с другите централи ? Ами ако е агент на „Ислямска държава“ и е приел радикалният ислям за свое вяра и се клел пред корана и те разберат дали няма да чуе АЛАХ АКБАР и пепел и дим ?

Ами от старите кукловоди от ДС ако разберат, че ги е баламосвал дълги години дали няма да му завъртят някой изненада в стил Георги Марков ? Ами ако е шпионирал за някоя Масонска ложа или за някой таен Мюсюлмански орден еквивалентен на Тамплиерският ?

Дали желанието на Местан да влезе в медиите с тези подло закачливи намеци за 681лв. и за фонда „13 века България“ могат да му изиграят лоша шега или добра шега пък за други ? Нов сериал на танцуващият с вълци, макар и сиви е доста напрегнат и не се знае как ще свърши, но едно е сигурно, че Местан продължава да се подиграва на Българското било с филми от „АлДжазира“ било със символи, цифри или песни и както е тръгнал шпионин или не някой може да го светне когато излиза от Турското посолство и тогава да вървят та да доказват, че нямало шпионски игри и конспирация, че нямало тайни шпионски централи навсякъде по света !

Само от ЦРУ да не се намесят и да кажат, че е техен шпионин, че Божият Дар на Българската археология ще трябва да се извинява на Местана! Нещата стават интересни дето е казал един заварчик по проекта „Южен Поток“ – „паживьом увидим“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.