Шпионски игри в ДПС

Шпионски игри в ДПС

Сагата с Местан и противопоставянето на етносът в България отключи вратите на АДА!

Най-прекият път на Сатаната към нашият ум минава през съмнението ! Започнем ли да се съмняваме в това и онова и параноята идва, а тя носи безпокойство и страх, но носи грешни решения, които понякога са пагубни за нас ! Трескаво обикалят из страната емисари на ДПС, който предупреждават по-будните да не се подават на провокации, да не се подлъгват по мераците на Турция и Местан ! В същото време е регистрирана хиперактивност между хората на Касим Дал и на Местан !

Исперих, Търговище, Шумен и Разград ги тресе яко параноя ! От една страна дори само да говори с едните емисари и веднага си обявен от другите за предател ! Правят се срещи като по шпионските филми – следене, шпионаж, всичко е факт !

Efekt 2

Има случай дори където приятели от детството не си говорят! Знае ли кой от кой е днес! Наемат се детективски агенции и не са един или два случаите където се прибягва до услуги на службите ни и МВР естествено неофициално! Фразата това не е за по телефона се върна, само че на Турски от тези  шпионски игри! Спуснаха се пердетата на прозорците,по-малките населени места срещите са по-късни, а дори там всички зависят от ДПС!

Страх и безпокойство е обзело не едно семейства само за едно дръзко изказване и изхвърчаш от работа и после работа за теб в този регион няма ! Масово се купуват шпионски атрибути и сега е моментът за разчистване на сметки! Стари вражди записват се,а съседи и колеги в службата подпитват се ти за кой си и записът направен с цел да си напакостят или да се подмажат. Така се доказва и лоялността към партията !

Но Рибата се вмирисва от главата и параноята тресе и лидерите при Доган се влиза след щателна проверка и на колата гледа се за бомби всичко от а до я ! Местан се чувства защитен в Брониран джип и в Турското посолство ! Политиката на разделение в етносът всеки ден набира скорост ! Но връщане назад няма, а кутията на пандора е отворена и сега държавната машина работи за друга държава ! Проверяват се коли с други регистрации, записват се номера на коли !

Най-пресирани са тези който в ДПС отговарят за изборите под строй, тези на който на изборният език им казваме десятници и стотници  и списъкът в ръцете на Местан и този на Доган с имената им един и същ! В кафенетата се мълчи и темата политика се избягва! Знае ли човек като си мълчи как ще го цитират ?

Ние от Blife.eu ще следим на кого няма да му издържат нервите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.