Ще се строят и Германски бази у нас!

Ще се строят и Германски бази у нас!


Ще се строят и Германски бази у нас!

Германски бази у нас, вижте какво налага това?
Германия няма доверие на Българското Министерство на Вътрешните Работи и обмислят изпращането на немска полиция, която да охранява границите и лагерите за настаняване на мигранти у нас!

Меркел знае колко корумпирана и неадекватна е нашата полиция, а за митниците ни великата стена на Валери Симеонов разказват всички мигранти, който са я прескачали !

Efekt 2

Никой не вярва на думите на Борисов, а от медиите са били свидетели на хиляди публикации свързани с това, че правителството на ГЕРБ не възпрепятства трафикантите, а напротив – негласно ги покровителства !

В България няма вкаран нито един трафикант в затвора докато в съседна Гърция има строги закони за това свидетели сме и на това, че дори собствениците на превозни средства, в който има заловени мигранти получават солени присъди и много години затвор !

И така след като имаме Американски бази у нас скоро ще трябва да имаме и Германски такива за настаняването на немските полицай дошли да охраняват УЖ ДОБРЕ ПАЗЕНАТА ВЪНШНА ГРАНИЦА НА ЕВРОПА – стратегическият обект на националната ни сигурност!

Само, че има едно ако 1500 са полицаите за всички външни граници !

Което на практика прави така, че цялата отговорност най вероятно ще остане на нашата полиция и тежко и горко ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.