КОЙ сплоти патриотите и ДПС?

КОЙ сплоти патриотите и ДПС?


КОЙ сплоти патриотите и ДПС?
Много дим за нещо!
Много дим за нещо или за някой?
И така КОЙ сближи в лобистка прегръдка нашите политически партии?

Всички знаем КОЙ може да сближава хората и това е кравата Милка, но днес всички виждаме, че и както казват в ДПС „интереса клати феса“!

Дали се отключва контрабанда или процесът води след себе си и здравословни проблеми ние не сме експерти и докато в някои щати в Америка са освободени електронните цигари от данък в България не е така!

Efekt 2

Някой ще кажат, че има Американски щати, в които и употребата на канабисът е разрешена, но все пак ниКОЙ няма интереси там!
Сега фокусът на общественото внимание ще бъде насочен към аерозоли и никотин, към по-малко вредно или повече вредно, а други даже казват, че лобират за събиране на акциз за страната ни! Но истината е, че ГЕРБ, ДПС и някой патриоти бяха някак си мотивирани да се прегърнат и да покачат малко нежност към КОЙ обаче?

Когато става дума за пари няма религии, казва Молиер!
Прав е бил тогава и истината е такава и днес !
КОЙ ли ги е накарал да покажат малко близост сами се сетете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.