2016 г. заклеймена от Сатаната !

2016г. заклеймена от Сатаната !

Сбор от три пъти Числото на Звяра (Дявола) плюс три магични шестици прави 2016 година. 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 = 2016. Общо 12 магични шестици откриваме в равенството.

Според символиката числото 6 е благоприятно. То съхранява шестте цвята на дъгата, надеждата, баланса и хармонията. Шестицата изразява удовлетворение от постигнатото.Любовта също е завършена, цялостна. Хората ще бъдат обгърнати от нежност и топлота. Но и ще са раними от грубостта и низостта. То е израз на изтънчения вкус към всичко прекрасно, на влечението към спорта, музиката и литературата. Шестицата изразява и противопоставянето, и равновесието. Може да клони както към доброто, така и към лошото. Тя е изпитание пред хората – по кой път ще поемат.

Затова и в Библията 666 се приема за Числото на Дявола:

Efekt 2

„Който има ум, нека пресметне Числото на Дявола, понеже е число на човек, и числото му е шестотин шейсет и шест”,

пише в „Откровение”. Хората получават „белега на дивия звяр (Дявола)”, когато го следват с възхищение и се прекланят пред него. Така човек продава душата си и се търкулва към бездната. Желанията надделяват над честта и приятелството. Стремежът към власт, пари и секс разрушава установеният ред. Съсипват се съдби, семейства, живот. 666 разрушава самата душа.

Спасението е едно – човек не трябва да се поддава на изкушението, а да следва принципите си и да се стреми към добротата. Нека не забравяме – Бог е създал света за шест дни, а природата е съвършена.

Деветката също ще играе роля през новата година – 3 х 3 = 9. Тя е числото на пълното съвършенство, тъй като съдържа в себе си всички цифри от 1 до 9. Тя е пълният кръг – пътят от смъртта до прераждането. Деветката ограничава времето на жътвата – тогава се събира реколтата – богата или не, зависи от това как сме посяли нивата и как сме се грижили за житото.

Общо 12 шестици влизат в сбора на 2016 година. Това е числото на завършеността: 12-те апостоли, които трябва да разпространяват Божието слово, 12-те племена на Израел, 12-те псалми, които се пеят през нощта, Светият Дух и 12-те добродетели. Някога християнската Коледа е продължавала 12 дни и 12 нощи. Също и светият град Ерусалим е напълно под знака на числото 12. Градът има 12 врати с 12 ангели. Освен това почти всички измервателни способи в града се базират на числото 12.
Източник: delo.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че макар и годината да е заклеймена от Сатаната ние правим изборът си за всяка постъпка ! Винаги има избор и не трябва да се предаваме, защото ако силно вярва човек в Господ Бог и знае,че Бог е с него има ли значение кой и какво е срещу него ! Не се подавайте на изкушенията на сатаната, защото душата е важна, a тялото е тленна опаковка само ! Защото светлината е по-силна от мракът !

Ние от Blife.eu ще разкажем една история в подкрепа на Господ Бог и вярата !

Немски професор решил да изпита своите студенти и в една от лекциите си им задал следния въпрос: „Вярвате ли, че всичко, което съществува е създадено от Бог?“ Един от студентите се изправил и смело отговорил: „Да създадено е от Бога.“ „Значи Бог е създал всичко?“ – попитал отново професорът. „Да господине“ – потвърдил отново студентът. Професорът започнал да разсъждава: „Ако Бог е сътворил всичко, значи Той е създал и злото, тъй като то така или иначе съществува. Следователно, съгласно принципа, че делата определят същността – Бог е зло.“ Студентите се умълчали след тези разсъждения на своя ментор. Професорът, пък, изпитал самодоволство, че е доказал пред своите студенти безсмислието на вярата в Бог.

След няколко минути, обаче, друг студент вдигнал ръка с молба да зададе въпрос по разиграният от професора казус. „Разбира се“ – самодоволно позволил професорът. Студентът станал прав и попитал – „Професоре, вие считате ли, че студът съществува?“ „Що за въпрос“ – учудил се професорът – „Разбира се, че съществува! На всички понякога ни е студено нали така?“ Останалите студенти прихнали да се смеят на глупавия въпрос на своя съученик. Но той смело продължил: „Всъщност според законите на физиката студът не съществува. Това, което ние възприемаме като студ е само отсъствието на топлина. Човек или предмет могат да бъдат изучени в съответствие с това дали притежават или предават енергия. Абсолютната нула, чисто и просто е изцяло отсъствие на топлина. Цялата материя става инертна и не може да реагира при нулева температура. Студът всъщност не съществува. Хората сме създали тази дума за да обозначим това, което чувстваме при отсъствието на топлина.“

След това студентът отново попитал: „Професоре, а тъмнина съществува ли?“ „Да, съществува.“ – отговорил професорът, без да се замисли. Студентът отвърнал: „Отново грешите професоре. Тъмнината също не съществува. В действителност това е отсъствието на светлина. Можем да изучим светлината, но не и тъмнината. Можем чрез призмата на Нютон да разложим бялата светлина на отделните и цветове и да изучим дължината на вълната на всеки цвят, но никой не може да измери тъмнината. Обикновен лъч светлина може да се промъкне в тъмно място и да го осветли. Чудили ли сте се – как може да се измери колко е тъмно дадено пространство? Като се измери количеството светлина, нали така? Тъмнината е само понятие измислено от хората, за да се опише отсъствието на светлина.

Накрая студентът задал трети последен въпрос: „Професоре, злото съществува ли?“ Този път отговорът на професора бил доста по-неуверен: „Разбира се, че съществува. Ние го виждаме всеки ден – жестокостта между хората, престъпленията и насилие по света. Това са само част от примерите за съществуването на злото.“ А студентът спокойно отвърнал: „Господине, злото не съществува само по себе си. Това е просто отсъствието на доброто, отсъствието на Бог. Прилича на студа и тъмнината и е просто дума създадена от човека, да обозначи липсата на добро. Бог не е създал злото. Злото не можем да оприличим нито на вярата, нито на любовта, които съществуват както топлината и светлината. Злото – това е само резултат от отсъстващото добро и божествената любов у човека. Злото прилича на студа, който се появява тогава, когато няма топлина, или на тъмнината, която настъпва при отсъствието на светлина.

Професорът седнал тихо, а името на младия студент било Алберт Айнщайн.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.