202 милиона на Сорос инвестирани у нас и ГЕРБ

202 милиона на Сорос инвестирани у нас и ГЕРБ


Истината е, че до сега над 202 милиона са инвестициите на Сорос у нас!

Над 17 милиона долара е инвестирала Фондация „Америка за България“ в 62 проекта и инициативи в цялата страна през 2017г. Така общият размер на средствата, дарени от фондацията от основаването й през 2009г. досега, вече надхвърлят 200 милиона долара, затвърждавайки позицията й като най-голямата благотворителна организация в България. От началото са подкрепени общо 756 каузи за развитие на българското образование, изкуство и култура, социална сфера, гражданско общество и демократични институции, културно наследство и туризъм, земеделие и частен сектор. Това обяви ръководството на Фондация „Америка за България“ по време на годишната си конференция днес пред над 500 партньори и гости. И през изминалата година най-много средства – над 9 млн. долара фондацията е дарила за инициативи в сферата на образованието и работата с деца. В речта си пред гостите президентът и главен изпълнителен директор на „Америка за България“ Нанси Шилър посочи като водещ успех за 2017г. разширяването на програмата „Училища на бъдещето“, по която са изградени високотехнологични кабинети по езици и природни науки в нови 23 училища в страната. Общият брой на подпомогнатите училища от началото на програмата е вече 68, а от 2010 г. досега фондацията е инвестирала 8.1 млн. лв. за подобряване на учебната среда, образователните технологии и преподаването за 75 000 български ученици.
Източник: dnevnik.bg

202 милиона на Сорос

До тук добре, но не се казва колко са политиците, в който се инвестира колко са техните поставени лица във висшата администрация на страната ни, чрез който се влияе в една или друга сфера !
Двамата най-влиятелни купени политици от фондацията са Бойко Борисов и Цветан Цветанов !
Те не се страхуват да покажат своята зависимост дори се хвалят с нея !
Чудите се защо Цветанов обикаля телевизионните студия с едни и същи думички в устата като „Фалшивите новини това“ или „фалшивите новини онова” и кой му плаща телевизионните изяви?

Цената на медийният комфорт е това да се прилагат опорни точки за манипулиране на общественото мнение в една или друга посока! От кога не сте чували Цветан Цветанов да изкаже собствено мнение по която и да е тема? Няма и да чуете, че той е изпратен да повтори едни и същи думички, това е ! Като мажоретки са на Сорос тези политици и веднъж продали душите на дяволът те си остават като кукли на конци без мнение, без право на лична воля, без собствено АЗ, без право на мнение или теза !

Efekt 2

Не е само това – контролираните на медийната среда у нас от Сорос и компания! Не само това, а контролират се и телевизионните формати и за да бъдеш допуснат в тези среди първото, в което трябва да се отречеш е своята родина ! Например Любо Нейков излиза по телевизията и обявява, че Христо Ботев не е можел да зарежда пушки и веднага след това стартира новият сезон на Комиците !
Божидар Димитров излиза и казва, чех Паисий Хилендарски не е написал „История Славянобългарска“, а той е плагиат !

Или пък Гнусните думи за Васил Левски !

И получава зелена светлина да си напише мемоарите и да бъдат отпечатани в соросовите печатници и да се разпространят по соросовите книгоразпространители! Просто се отричаш от България и си готов да работиш срещу родината си и получаваш пари – грандове, получаваш финансиране на своят проект !
Така е в киното, в литературата и в изкуството !
Подмяната на ценностите и фолклорът са приоритет и така се обезличава една нация !
Училищата и читалищата получават дарение като компютри, а в читалищата – мажоретките!

Подмяната на хората и носиите и в един момент на празникът на града или селото, на празника на училището вместо да видим децата в народни носии ги виждаме да танцуват под звуците на „айон тю бари“ например !
Леко-полеко „Америка за България“ премахва България от спомените ни, от реалността и се моделира една друга държава с помощта на продажните марионетки имплантирани във властта !
Десетки хиляди са синовете на Юда – в киното, политиката, журналистиката, в телевизията и където можете да се сетите дори и в съдебната система, която толкова искат да реформират по техен образ и подобие за да обслужват своите интереси и да бранят техните хора !

Дори Цветан Цветанов се е опитал да поиска финансиране за един провинциален вестник от шефката на „Америка за България“ и  естествено тя го отрязала като му е намекнала да си знае мястото !

Ако има паралелна държава у нас то тя е на Сорос !
Забележете от кога датират фондация „Америка за България“ у нас! От 2009 година, от създаването на ГЕРБ в България !
Мислите си, че ГЕРБ се появиха случайно – не, дали ?
Но има и друго !
Бойко Борисов е в забраненият списък за срещи на Донълд Тръмп ! Американската администрация определи Сорос за зловреден и отрязаха финансирането му ! Над 78% е намалено финансирането им !

Привидно се показва, че САЩ седят зад ГЕРБ, а в САЩ нещата се промениха и е време народът да знае, че новата администрация на Съединените Американски Щати не подържа ГЕРБ !
Не ги подържат и от Русия, които изгониха тази фондация, изгони я и Ердоган, изгониха ги в Чехия и Австрия и в много други държави и от тук ще си отидат когато ГЕРБ си отиде от властта !

202 милиона – това е огромна пропагандна машина и те не се крият, а заявяват гордо, че са си купили България ! Публикуват грандовете си, публикуват кого и как спонсорират !
„Един ден на всеки му ще се потърси сметка“!
Американският посланик е тук да гарантира интересите на САЩ и това му е работата, но кой гарантира интересите на България ?

ГЛАСУВАНЕТО ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.