изпрати новина
Водещи новини

202 милиона на Сорос инвестирани у нас и ГЕРБ

202 милиона на Сорос инвестирани у нас и ГЕРБ


Истината е, че до сега над 202 милиона са инвестициите на Сорос у нас!

Над 17 милиона долара е инвестирала Фондация „Америка за България“ в 62 проекта и инициативи в цялата страна през 2017г. Така общият размер на средствата, дарени от фондацията от основаването й през 2009г. досега, вече надхвърлят 200 милиона долара, затвърждавайки позицията й като най-голямата благотворителна организация в България. От началото са подкрепени общо 756 каузи за развитие на българското образование, изкуство и култура, социална сфера, гражданско общество и демократични институции, културно наследство и туризъм, земеделие и частен сектор. Това обяви ръководството на Фондация „Америка за България“ по време на годишната си конференция днес пред над 500 партньори и гости. И през изминалата година най-много средства – над 9 млн. долара фондацията е дарила за инициативи в сферата на образованието и работата с деца. В речта си пред гостите президентът и главен изпълнителен директор на „Америка за България“ Нанси Шилър посочи като водещ успех за 2017г. разширяването на програмата „Училища на бъдещето“, по която са изградени високотехнологични кабинети по езици и природни науки в нови 23 училища в страната. Общият брой на подпомогнатите училища от началото на програмата е вече 68, а от 2010 г. досега фондацията е инвестирала 8.1 млн. лв. за подобряване на учебната среда, образователните технологии и преподаването за 75 000 български ученици.
Източник: dnevnik.bg

202 милиона на Сорос

До тук добре, но не се казва колко са политиците, в който се инвестира колко са техните поставени лица във висшата администрация на страната ни, чрез който се влияе в една или друга сфера !
Двамата най-влиятелни купени политици от фондацията са Бойко Борисов и Цветан Цветанов !
Те не се страхуват да покажат своята зависимост дори се хвалят с нея !
Чудите се защо Цветанов обикаля телевизионните студия с едни и същи думички в устата като „Фалшивите новини това“ или „фалшивите новини онова” и кой му плаща телевизионните изяви?

Цената на медийният комфорт е това да се прилагат опорни точки за манипулиране на общественото мнение в една или друга посока! От кога не сте чували Цветан Цветанов да изкаже собствено мнение по която и да е тема? Няма и да чуете, че той е изпратен да повтори едни и същи думички, това е ! Като мажоретки са на Сорос тези политици и веднъж продали душите на дяволът те си остават като кукли на конци без мнение, без право на лична воля, без собствено АЗ, без право на мнение или теза !

Не е само това – контролираните на медийната среда у нас от Сорос и компания! Не само това, а контролират се и телевизионните формати и за да бъдеш допуснат в тези среди първото, в което трябва да се отречеш е своята родина ! Например Любо Нейков излиза по телевизията и обявява, че Христо Ботев не е можел да зарежда пушки и веднага след това стартира новият сезон на Комиците !
Божидар Димитров излиза и казва, чех Паисий Хилендарски не е написал „История Славянобългарска“, а той е плагиат !

Или пък Гнусните думи за Васил Левски !

И получава зелена светлина да си напише мемоарите и да бъдат отпечатани в соросовите печатници и да се разпространят по соросовите книгоразпространители! Просто се отричаш от България и си готов да работиш срещу родината си и получаваш пари – грандове, получаваш финансиране на своят проект !
Така е в киното, в литературата и в изкуството !
Подмяната на ценностите и фолклорът са приоритет и така се обезличава една нация !
Училищата и читалищата получават дарение като компютри, а в читалищата – мажоретките!

Подмяната на хората и носиите и в един момент на празникът на града или селото, на празника на училището вместо да видим децата в народни носии ги виждаме да танцуват под звуците на „айон тю бари“ например !
Леко-полеко „Америка за България“ премахва България от спомените ни, от реалността и се моделира една друга държава с помощта на продажните марионетки имплантирани във властта !
Десетки хиляди са синовете на Юда – в киното, политиката, журналистиката, в телевизията и където можете да се сетите дори и в съдебната система, която толкова искат да реформират по техен образ и подобие за да обслужват своите интереси и да бранят техните хора !

Дори Цветан Цветанов се е опитал да поиска финансиране за един провинциален вестник от шефката на „Америка за България“ и  естествено тя го отрязала като му е намекнала да си знае мястото !

Ако има паралелна държава у нас то тя е на Сорос !
Забележете от кога датират фондация „Америка за България“ у нас! От 2009 година, от създаването на ГЕРБ в България !
Мислите си, че ГЕРБ се появиха случайно – не, дали ?
Но има и друго !
Бойко Борисов е в забраненият списък за срещи на Донълд Тръмп ! Американската администрация определи Сорос за зловреден и отрязаха финансирането му ! Над 78% е намалено финансирането им !

Привидно се показва, че САЩ седят зад ГЕРБ, а в САЩ нещата се промениха и е време народът да знае, че новата администрация на Съединените Американски Щати не подържа ГЕРБ !
Не ги подържат и от Русия, които изгониха тази фондация, изгони я и Ердоган, изгониха ги в Чехия и Австрия и в много други държави и от тук ще си отидат когато ГЕРБ си отиде от властта !

202 милиона – това е огромна пропагандна машина и те не се крият, а заявяват гордо, че са си купили България ! Публикуват грандовете си, публикуват кого и как спонсорират !
„Един ден на всеки му ще се потърси сметка“!
Американският посланик е тук да гарантира интересите на САЩ и това му е работата, но кой гарантира интересите на България ?

ГЛАСУВАНЕТО ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*