3200 лева на месец заплата!

3200 лева на месец заплата!


Искате ли 3200 лева на месец заплата?
Край с проблемите Ви в България! ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !

Ние не правим реклама на Великобритания, ние просто показваме две гледни точки – тази на Англия, която излезе от Европейският съюз и тази на България, която иска да влезе в Европейският съюз!
В малко провинциално градче залепена обява на отдавна пустееща автобусна спирка !
Обявата гласи:
Без възрастови ограничения и изискване за владеене на английски език ! Земеделски ферми, складове и пакетажни цехове!

И така влизаме в сферата на мечтите едва ли не как спестявате по 30 000 лева на година ей така ! За справка само Бойко Борисов получава около 4770 лева на месец !

Efekt 2

И така цифрата написана на плаката е в розов фон и така слагаме розовите очила и отиваме в Англия !
Продаваш си колата, която си изплащал 5 години, събираш някой друг лев от приятели и роднини и звънваш на агенцията сложил розовите очила и се качваш на самолета !
Още със самото слизане и настаняване в караваната във фермата розовите очила се замъгляват !

Попадаш в едно гето от Българи, Румънци и поляци тук-там !
Скоро разбираш, че тези 3200 лева са само на обещания и да ги постигнеш трябва да си супермен, а и изведнъж се появяват доста такси и удръжки и разбираш, че дали си роб тук или там робът си е роб !

Тук поне имаш дом, но нямаш надежда и нямаш мечти, но пък имаш болести, лоши съседи, завистливи роднини и държавната машина те мачка дето се казва от хубаво не си тръгнал по света !
Не може всичко да е толкова лоши си казваш и разбираш, че може ! Разбираш, че може когато се разболееш и нямаш пари за фалшиви лекарства и измамни лекари !

Тогава си казваш не може да е толкова лошо и разбираш, че болнични работодателят не плаща и си уволнен без работа и на борсата не ще да те прати и вече нямаш пари за лекарства и измамните лекари, но си загубил надежда и вяра в доброто и сега си казваш едно зло не идва само и започваш да чакаш злото и то идва в полезрение си на МВР – с какво живееш, от къде имаш пари за храна и така обект си на оперативен интерес и идват разни хора да те подпитват, идват и враговете ти един по един и си казваш не може пък да е толкова зле, но си спомняш, че имаме поговорка, че „от лошо има и по-лошо“, но въпреки всичко търсиш работа, а няма такава!

Търсиш някакъв начин да изкараш пари за да си покриеш нуждите, но влязъл в полезрението на системата тя контролира съдбата ти ! Изведнъж банките те притискат, изведнъж общината си иска данъците веднага иначе няма да може да ти издаде документ какъвто и да е !3200 лева на месец заплата

Хоп и мобилният оператор нещо станала грешка и той си иска парите, някой ЧСИ те е осъдило за старо задължение от 78 стотинки незнайно от къде и от кога, но вече имаш да даваш 200.78 лева и онези стотинки ! Започва натрупване на неплатени сметки, ток, вода, парно и става все по-страшно, но ти си казваш не може да бъде толкова страшно хората как оцеляват, оглеждаш се нещо да продадеш от домът си !

Системата те наблюдава, подават сигнал от заложната къща – „ела и докажи, че това е твое, че ни си го откраднал“ и започваш да се бориш с вятърните мелници и през това време ти вдигат цената на тока, който не си платил, взето е решение и водата да поскъпне с 20%, нови местни данъци и такси – такса смет, данък сгради и други !

Храната поскъпна с 50%, а ти си вкаран във въртележката на системата, но си казваш не може да е по-зле, все ще изляза от положение! Банката иска да ти вземе къщата, социалните те натискат да докажеш, че имаш нужните доходи да си отгледаш децата, доходите на жена ти не стигат и от училището подали сигнал за детето ти от някакъв измислен и през това време те викат в съда адвокатът ти играе с тези дето искат да ти вземат къщата и така казваш си не може да ми се случва това само на мен, не ми върви !

За 2017 година има обявени над 460 000 жилища за публична продан, а там е и твоето жилище !
На обявата пише 3200 лева заплата и това е твоето спасение нали отиваш решен да изтърпиш всичко и така и става изтърпяваш почти всичко за да пращаш пари тук, а те не стигат, защото вече си в спиралата на дълговете !
И докато не разбереш, че вече жена ти е отишла при майка си, защото къщата Ви има нов собственик и тя се надява на пенсията на тъщата !

Ето как се разбиват съдби и семейства като говорим за демографски срив, за обезлюдяване на селските райони, говорим за безработица в България и само си говорим, а на практика всеки един от Вас сам не може да се пребори със системата, но тя може да смачка всеки един от нас и го прави ! 3200 лева заплата звучи добре!

Роб тука, казваш си, но по-добре роб там да е и така ! В държавата България един затворник взима по-голяма заплата от надзирателят си, един мигрант взима повече пари от един инженер висшист, един ром взима повече пари от една медицинска сестра !

3200 лева на месец заплата звучи добре, но не е ли по-добре да си оправим нашата държава и да сложим ред в тази демографска криза, да сложим ред в страната за да не ни бягат в чужбина децата ?
Или да скъсам и аз едно хартийка от плаката и да си вдигна чукалата както всеки се спасява по единично вместо да спасим страната си всички и да кажем „стига толкова геноцид, стана прекалено лично“! 3200 лева обещани не в ръката за да си продадеш дом, Родина и душата звучи ли ви добре или време е да се вдигнем всички до един и да заявим, че „имаме най-богата на злато държава във света, време е да се спасява нация, че имаме една от най-красивата природа, море и планина, имаме, но будни хора няма за беда“!

Хайде спирам, че системата ще ни обвини в бунтарство и подстрекателство едва ли не за гражданска война, а вие внимавайте как си мълчите, че утре да не ви цитират в съда!

3200 лева заплата звучи добре, но ще Ви кажа по-добре с два лева в ръката, отколкото двадесет обещания и за тях да си продам душата и страната на произвола на съдбата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.