42 годишен Българин каналджия задържан в Унгария

42 годишен Българин каналджия задържан в Унгария

Българин задържан за „каналджийство“ в Унгария

В буса му открити петима нелегални емигранти
Българин на 42 години е задържан при влизане в Унгария на граничния пункт Рьоске. В микробуса му „Форд“ са били открити петима нелегални мигранти от Близкия изток.

Нашенецът се опитал да заблуди митничарите, че вратите на буса са блокирали и не могат да се отворят. Проверка с рентген обаче открила скритите в задната част на автомобила четирима иракчани и сириец. Шофьорът е задържан и се очаква да бъде съден по бързата процедура.
Източник: big5.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че за това писаха няколко новинарски агенции,но на този етап нямаме повече информация по случаят!
Ето Ви Българската следа в трафикът на терористи към Европа !
Според наше разследване за което сме писали преди в България: Има три канала – два под контрола на министерството на всякаквите работи и един който е на Ромските кланове !
Деседки милиарди евро е печалбата им и виновни няма, заловени няма е няма и да има !
Така и до кога ще е така – кучетата си лаят, трафикът си върви !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

от administrator