Заличаването на Ислямска държава от лицето на Земята

Заличаването на Ислямска държава от лицето на Земята

Путин изтрива „ Ислямска държава “ от лицето на Земята

Русия праща 150 000 солдати да избият терористите
Руският президент Владимир Путин е решил буквално да изтрие „ Ислямска държава “ от лицето на земята. Путин подготвя огромна военна сила, която да изпълни мисия по превземането на ислямистката крепост Рака, пише Дейли Експрес, цитиран от вестник „Зора”.

„Ние предупредихме нашите презокенаски партньори: Изведете си всички ваши инструктори, помагачи, съподвижници или просто ценни хора.” Те отговориха: „Там има само терористи”.
Рака се е самоопределил като столицата на „ Ислямска държава “ и се охранява от повече от 5000 тежко въоръжени джихадисти. Владимир Путин започна мобилизацията на 150 000 запасняци по-рано тази седмица. Вътрешен информатор разкрива: „Много е ясно, че Русия възнамерява да изчисти западната част на Сирия, като завземе Рака и всички петролни и газови находища около Палмира.“

Efekt 2

„Започва бясната надпревара за Рака – за подсигуряването на петролните находища е нужно да бъде прочистен региона от бунтовниците, като столицата на „Ислямска държава“ е най-важната на този етап.“ Това става само ден, след като руските военни самолети унищожиха девет джихадистки поста на „Ислямска държава“ в рамките на 24 часа, използвайки бункеро-унищожителни бомби.
Руската военна авиация нанесе тежки щети на терористите и разруши командния им център, като по този начин ликвидира много бойци на „Ислямска държава“. Потвърждение за успешните удари, Андрей Картаполов от руската армия обеща да засили натискът още повече. „Ние не само ще продължим ударите, но ние също така ще увеличим многократно тяхната интензивност“, каза той.

Говорителят на Министерството на Отбраната на Русия, Игор Конашенков каза: „През последните 24 часа, изтребителите-бомбардировачи Сухой Су-34 и Су-24М са извършили 20 полета и са поразили девет цели на „Ислямска държава“, като са ги изкарали извън строя. Бункеро-разрушителната бомба БЕТАБ-500, която беше пусната от изтребител Сухой Су-34 близо до Рака, елиминира командния център на една от терористични групировки, заедно с нейните боеприпаси и експлозиви.

В командните центрове на „Ислямска държава“ се съхраняват оръжия, гориво, както и бомби за самоубииствени мисии. Военнни експерти казват, че по този начин, като Русия ликвидира техните командни центрове и складове е най-вероятно да се подготвя за сухопътна операция.
В същото време самата „Ислямска държава“ е пред разпад и в редиците и настъпва хаос. Много джихадисти захвърлят оръжията си и бягат към Европа, а друга част от тях се мъчат да достигнат Ирак със своите семейства. Тази паника в редиците на ислямистите също се тълкува от експертите, че е предвестник за началото на сухопътна операция на Русия в Сирия. По рано стана ясно, че и Китай започна да нанася въздушни удари по „ Ислямска държава “ в Сирия.

Междувременно духовният водач и финансист на официалния клон на Ал Кайда в Сирия – фронта „Нусра“, обяви награда за залавянето на всеки руски войник в Сирия. Цената за главата е три милиона сирийски лири или 15 900 долара. Информацията е оповестена от Абу Хасан ал-Кувейт в четвъртък, ден след като Русия проведе първият от серията въздушни удари срещу бунтовническите групировки в страната, пишат местни издания.

Плакат, споделен в социалните мрежи, предлага един милион сирийски лири или 5300 долара на боеца, който е заловил руския войник и два милиона лири или 10 600 долара за фракцията, която представлява той. „За героичните брат муджахидини награда от един милион сирийски лири на всеки, който взима за заложник един руски войник”, пише Абу Хасан ал-Кувейт в туитър, широко споделян сред симпатизантите на джихадистите в социалната мрежа.
„16 000 долара за борците на Ал Кайда и за групата, която хване един руски войник. Любопитен съм да разбера колко ли плащат за пилот на изтребител на САЩ…вероятно много повече”, пише редактор на WNU.
Източник : big5.bg

Ние от Blife.eu Заличаването на ислямска държава от лицето на Светът е факт!
Само за месец Владимир Путин показа на НАТО и Америка как се прави!
Сега и пехотата ще прочисти всеки сантиметър от територията на Сирия!
Но остава въпросът терористите, който избягаха в съседни държави на Сирия и по цял свят гримирани като мигранти каква ще е тяхната съдба!
Дали Путин ще получи покана да прочисти целият арабски свят е рано да се гадае!
Но приоритетното е Сирия да бъде почистена много стерилно от терористи и да започнат да се завръщат в страната си всички мигранти, само така ще и олекне на Европа!
Но ще трябва и строга политика за депортиране на всички икономически мигранти за да бъде процесът завършен!
Време някой да сложи ред над преселението на ислямистите над християнските земи!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator