Още 500 милиона за терористите

Още 500 милиона за терористите

Барак Обама хвърля $ 500 млн. за сирийските бунтовници

Предстои Пентагонът драстично да увеличи бюджета заради войната
Администрацията на Барак Обама има намерение да актуализира из основи бюджета на министерството на отбраната. Правителството ще предложи към финансовата програма на Пентагона да се добавят $ 500 милиона, за да се обучават и да оборудват с оръжие сирийските бунтовници. Това съобщи министърът на отбраната Аштън Картър по време на пресконференция в Лондон.

Президентът на САЩ се очаква да се говори по този въпрос. Картър заяви че Вашингтон “търси няколко седмици начини за подобряване на програмата”.
“Мисля, че много скоро от президентът Обама ще излезе предложение за увеличаване парите на Пентагона“, каза Картър след среща с британския си колега Майкъл Фалън.
Източник: BIG5.BG

Efekt 2

Ние от Blife.eu бихме споделили, че това е ясното намерение на Америка да продължи да се бори за контролът на петролните кладенци след като стана ясно, че няма умерена опозиция вече става ясно, че ще я създадат само и само горещата точка да остане под техен контрол !
Ще позволи ли това Владимир Путин ще стане ясно скоро !
Затова и целият свят е вторачил поглед към Сирия надявайки се и молейки се час по скоро да приключи войната там !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator