Войната ражда само зло което никога не свършва

Войната ражда само зло което никога не свършва

Абдул-Рашид Дустум вице-президент на Афганистан бе на визита в Чечня

Той е споделил, че отдавна е искал да посети Чечня и да види какво се случва там, той е заявил, че иска да възстанови мира и стабилността и хармонията. На обиколката си из страната той се е срещал с жителите и е видял как живеят те ! Според думите му той е останал шокиран от това което е видял и много впечатлен !

В интервюто, генерал Абдул-Рашид Дустум споделя, че почти четиридесет години, животът му в Афганистан е в условия на война, милиони хора дори не са виждали един мирен ден. А убитите са повече от два милиона души. По чеченската телевизия за войната в Афганистан той казва само това че мирът и войната могат да бъдат разбрани само от хора, който са виждали истинската война ! Като главнокомандващ на Афганистанската армия той добавя че цял живот се е борил ! Затова и призивът му бе че трябва да се направи нещо защото безкрайната война ражда само зло което няма край! Рамзан Кадиров в instagram както и в facebook публикуваха много снимки, който показваха приятелските отношения на двамата лидери !
Войната ражда само зло което никога не свършва

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще коментираме, че затоплянето на отношенията на тези страни е показно, че всички искат МИР . Рамзан Кадиров като емисар на Владимир Путин търси мир който ще защитава с всички сердства на войната ! Както е казал Платон „Si vis pacem, para bellum“ в превод от латински „искаш мир — готви се за война” Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator