Вижте какво съобщи Игор Макушев

Вижте какво съобщи Игор Макушев

Руската авиация ликвидира двама главатари и около 200 джихадисти в Сирия

През изминалото денонощие ВКС на Русия са извършили 67 бойни излитания и са унищожили 60 обекта на терористите от “Ислямска държава” в Сирия. Това съобщи на брифинг зем.-началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация,  генерал-лейтенант Игор Макушев, предаде РИА Новости. В резултат ударите по щаба на групировката “Лива-ал-Хак” в провинция Рака са ликвидирани двама полеви командира и около 200 екстремисти.

“С пряко попадение на високоточните авиобомби КАБ 500-С е унищожен щаб на групировката “Лива-ал-Хак”. По данни от разузнаването в резултата на удара са ликвидирани двама високопоставени полеви командири на “Ислямска държава” и около 200 джихадисти”, каза  Игор Макушев.
Източник : blitz.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че само за изминалият ден Руската Армия направи повече срещу ислямска държава от колкото ООН и НАТО за години не са успели ! Браво нека час по скоро злото бъде изкоренено ! Напомняме Ви, че се води информационна война за контролът над вашето съзнание ! Внимавайте на кой източници се доверяват, защото истината може да бъде само едно, но може да бъде изопачена по хиляди начини! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator