ГЕРБ: 5 милиарда лъжи

ГЕРБ


ГЕРБ Голяма тлъста лъжа
Борисов ни излъга като каза,че България ще пести по 5 милиарда долара на година !
Той каза, че ще вдигне икономиката на крака !

Та нашият Шейх разполага с България все едно си е негова лична и как така реши да даде нашето море, нашата територия на чуждите фирми, а не ние да си го добиваме и ние да си го преработваме петрола след като имаме си рафинерии, имаме си всичко нужно за това !
Та да се върнем на цифрите и лъжата – Борисов каза, че тия 5 милиарда долара на година дето ще „пестим“ от вноса, всъщност няма да се случат даже става по-грозно !

За да не плащаме нефт на Русия Борисов уреди така работите, че да плащаме нашият !
То е все едно да поканя някой да ми обере лозето и да ми продаде моето грозде на мен !
Например от „Дънди прешъс металс“ получаваме 2,5%. т.нар. „концесионна такса“, около 3% ще вземем и от петрола.
Супер яко нали? За справка в повечето държави тези комисионни са около 30% за златото, ама ние си имаме държавник, който мисли как да спести на народът ни 5 милиарда годишно !
Та пак ще режем лентички, пак ще се бием в гърдите, че сме петролните шейхове на Балканите! Да ама не, както е казал един покоен Журналист !

Efekt 2

Така че, ако Бойко ще прави 5 милиарда на година от петрол, и ако това са 3% от добива, то трябва да имаме добив за 160 милиарда долара на година. Което означава, че трябва да имаме нефт колкото Саудитска Арабия.

10646668_597482800373733_5837399666219648112_n

А ако имахме толкова нефт защо не сме най-богатата страна, а сме най-бедната !
Ние от Blife.eu питаме толкова ли сте прости,че вярвате на всяка една дума на шейх-премиера?
Той продава националните ни блага на чужди корпорации само и само те да гарантират неговата власт в България, а той да гарантира колкото се може по-дълго време грабежа да продължи.
Затова ще има американски бази, който да го пазят както и централи на ЦРУ, DEA и какви ли още не. Имаме още един въпрос?
Какво ще стане с природата при разлив на петрол, авария ?

Все пак цялото Черно море не е на Борисов нали? Хора отворете очите си, отворете разумът си, лъжат Ви безогледно всеки ден, всеки час! Вчера продадоха златото Ви, днес петролът Ви, а утре водата Ви!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.