50% от Българите не искат Роми

50% от Българите не искат Роми

50% от Българите не искат децата им да учат с Роми

Почти всеки втори българин не би приел детето му да посещава детска градина или училище заедно с ромчета, съобщава „Стандарт“.65% пък не желаят в забавачката или класа на отрочетата им да има деца с психически увреждания, а 20% – такива с физически увреждания. Това показва проучване сред 6200 българи на „Джи Кънсалтинг“, направено по поръчка на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД).

„Българинът продължава да е нетолерантен към различните деца и младежи, което поставя под съмнение усилията за тяхното социално включване“, коментира Живко Георгиев, ръководител на изследването.
Източник : teacher.bg

Ние Blife.eu бихме добавили, че процентът е много по-голям!Никой не иска да има вземане даване с Роми!Никой освен политиците!Никой не иска да работи с тях, не искат и да ги пуснат в домът си, защото се оглеждат какво да откраднат!Кражбата е е начинът с който болшинство си изкарват прехраната!Проблемът е че те отказват да бъдат интегрирани!Те са продукт на тези правителства през комунизма циганите не крадяха,а работиха и учиха!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

от administrator