Като нямат милост към живите, то поне нека уважават паметта на мъртвите

Като нямат милост към живите, то поне нека уважават паметта на мъртвите

Милост за душите! Новини от вас: Милост за душите, извън избирателните списъци!

Прочетох статията Ви от сутринта за неправомерното лепене на плакати от една партия и реших да ви изпратя снимка от Крън. Тя е от миналата седмица, но публикацията ви ме провокира и ви я предоставям. Като нямат милост към живите, то поне нека уважават паметта на мъртвите. Имайте пощада към спомена и душите на тези, които вече са извън избирателните списъци! Не приемам такова кощунство, което говори много! Една крънчанка
Източник: presstv.bg/

Ние от Blife.eu ще коментираме, че тези думи ни пронизоха в сърцето „Като нямат милост към живите, то поне нека уважават паметта на мъртвите.” и след като са подплатени със снимка вече ще споделим тази публикация с вас ! Едно е да си бройкаш мъртви души за партийна субсидия ! Друго си е да са гласували в България повече хора от колкото са ЕГНЕТАТА! Трето си е да си подменяш бюлетините на всички, който не са гласували за теб ! Ама поне малко милост имайте към тези който сте затрили бре ! Това е върхът на безбожието не ви ли е поне малко срам бе? Ето наглият коментар под статията на presstv.bg

Efekt 2

Като нямат милост към живите, то поне нека уважават паметта на мъртвите

Направен от : Теменужка Люцканова • Кмет на Кметство крън

„Уважаеми крънчани, таблото , което е публикувано в материала по-горе е информационно и такива има 5 на територията на град Крън. Това са местата на които се поставят различни видове афиши, покани , обяви и други информационни материали , за да бъде сведена информацията от тях до повече хора. Таблата на които може да се залепват некролози са две и те се намират на грабищния парк. Квалификацията “кощунство” в случая е твърде неуместна.”

О ти, Всевиждащ Бойко и ти Всечуващ Цецко, елате и си приберете полу-ограмотената кандидатура!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator