„Congratulations БОЙКО“

„Congratulations БОЙКО“

На първо място в Европа сме по робски условия за живот

България е на първо място в Европа по процент на населението, което живее в робски условия. Това сочи докладът „Индекс за робството“ за 2014 година, изготвен от фондацията Walk Free, предаде Агенция „Фокус“.

В условия на модерно робство живеят 27 600 българи, или 0,38% от населението. Следват Чехия, Унгария, Сърбия, Словакия, където делът на хората, живеещи в принуда, е 0,36%.

Организацията подчертава, че през миналата година България е била страната в Европа с най-висок дял на поробените хора. Икономическата криза и политиката на икономии в ЕС са довели до увеличение на броя на българите и румънците, които са търсили по-високо платена работа зад граница. Някои от тези работници са попадали в ситуации на експлоатация. България се намира на 30 място в Европа в класацията за действията на държавата в борбата с робството.

През 2014 година страната в региона с най-висок брой на хора в условия на съвременно робство е била Турция, където много деца са принудени да сключват бракове, жертва са на трудова и сексуална експлоатация.

В Полша също е отбелязан висок дял на жертвите на робство, отчасти заради експлоатацията на евтината работна ръка от източноевропейските съседки на Полша в рамките на страната.

Efekt 2

Според доклада през 2014 година общо 566 200 души в Европа са живеели в робство, което е 1,6% от всички жертви по света.
Източник: vidinvest.com/

Ние от Blife.eu казваме „Congratulations БОЙКО“ и пак сме първи в Европа ! Истината е далеч по-страшна и близо 70% от хората живеят повече от зле и това тенденциозно се увеличава ! Алчноста на управляващите не пожалиха фирма или заможен човек без да усети рекетът на управляващите на плещите си ! Затяганията на на колана, който ни остави Дянков продължава да стяга Българинът !

Няма седмица без да се гласува нов данък за какво ли не. Общините задлъжнели заради заемите за участие и съфинансиране на Европроекти пък са без стотинка и те допълнително вдигат местните данъци и такси! Вдигат се винетки, вдига се токът, а с него всичко останали та веригите на робството ставът все по-тежки! Всеки един окован от банки и кредити и принезен да работи само за насъщният си, а е възроптал и веднага строгите надзиратели на системата ще го зашливят през остата така че доста време няма и да се храни !

Но с такава народопсихология сами сме си виновни „покорна глава сабя не я сече“ така е, но тази сабя когато отсича главите на неродените ни деца пак мълчим защо ли ? Защото сме бедни и насъщният утре е по-важен от всеки закон ! Народът е казал от хлябът по-голям няма“ така е, но вече и за хлаб стотинки няма! Та ние само можем да кажем „Congratulations БОЙКО“! По-страшното от гладът е студът, а и той идва, но ще дойде с големите сметки за ток и парно и ние ще дойдем! Този път прошка от народа не чакай !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.