Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Made in Bulgaria

Made in Bulgaria

LINDEMANN издаде нов сингъл, наречен „Fish On“,който бе сниман в България силно повлиян от Българският фолклор!

Във видеото ще видите кукери и самодиви . Ние от blife.eu правим едно уточнение,че видеото е цензурирано от Youtube, като единствено хора с профили в музикалния сайт мога да го гледат.Ето и ВИДЕОТО +16:

Клипът е заснет в студията на „Ню Бояна Филмс“, както и на открити терени на Витоша в края на август. Видеото е забранено за лица под 16 години, тъй като играещите ролята на самодиви жени са полуголи. Режисьор на клипа е Зоран Бихач. Тази песен е включена в новият му албум заедно с неиздаваната досега песен „G-Spot Michael“, както и „smooth“ версия на Drago Baotic на парчето „Praise Abort“. Rammstein обявиха, че отново са заедно на официалната си страница във Фейсбук, където пуснаха и снимка от репетиционната. Ето и снимка от първата им репетиция :

Made in Bulgaria

календар
календар

Само за 3 дни има над 380 000 гледания в youtube.com публикувано от Lindemann Official ! Правим една вметка че спокойно на клипът може да пише сниман в България по мотиви от Българският фолклор от Българска филмова компания ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

LINDEMANN издаде нов сингъл, наречен „Fish On“,който бе сниман в България силно повлиян от Българският фолклор! Във видеото ще видите кукери и самодиви . Ние от blife.eu правим едно уточнение,че видеото е цензурирано от Youtube, като единствено хора с профили в музикалния сайт мога да го гледат.Ето и ВИДЕОТО +16: Клипът е заснет в студията ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 5 ( 1 votes)
0

About administrator