SMS „Memento mori“

SMS „Memento mori“

Параноя тресе турският султан Ердоган след като получи Американският SMS „Memento mori“!

Убийство показно и доста дръзко в Турция разтресе страната и на султана главата !

Когато висши полицаи решат да стигнат до най-охранявания човек в държавата, това лесно може да се случи. Та дори и той да се казва Ердоган. Това е не само провокация за отношенията между Русия и Турция. С този акт полицейските служби на Турция показаха на цял свят, че Ердоган не е всесилен и не разполага с цялата власт в държавата.
Дългата ръка на ЦРУ може да достигне всеки и това е предупреждението към Ердоган !
Много е ограничена и контролирана информацията, която излиза в момента от турските медии по повод убийството на руския посланик. Вчера в 19,15 ч. става покушението пред всички присъстващи, основно културни аташета. Тогава влиза извършителя на покушението. Това е младеж на 22 години, роден около Мерсим. И завършил преди 2,5 г. полицейска школа. Сега учи в академията. Не е вярна информацията, че той е бил уволнен. Младият полицай е бил в отпуска. Работил е в Анкара в антитерористичните служби. За да постъпи в полицейски лицей, по време на управлението на Реджеп Ердоган, означава, че е проверяван до девето коляно какъв е, цялата му рода. Само така би могъл да получиш допускане до строго секретна информация. Има и много други критерии, на които кандидатите за работа трябва да отговарят.
Едно от заниманията на ЦРУ централите е да си създават спящи клетки или така наречените вербувани агенти, които да работят за чуждите служби !
Всички служби го правят като техните вербовки се използват при нужда например като тази ситуация !
Не става дума за манджурски кандидат, а за вербуван агент със специални умения и качества, да убива при нужда например!
Та ЦРУ прави всичко възможно да спре подобряващият се климат между Русия и Турция, защото двете страни играят ключова роля не само в решаването на конфликта в Сирия, а те на един следващ етап ще решават и съдбата на тази слаба Европа!
Обвиняваха военните академии, които ги затвориха след опита за преврат, че гюленистите са контролирали потока на влизащите в тях. Забележете, че подобни обвинения не е имало към полицейските академии. Те винаги са били под контрола на турските специални служби. Не случайно всички европейски държави обвиняват Ердоган, че е превърнал Турция в полицейска държава. Ако някъде Ердоган е чувствал сигурност до сега, то това са били полицейските служби. Считаше се, че полицейските шефове са му най-верни. Откакто Ердоган управлява, в спецслужбите няма гюленисти. В тези структури нямаше и посегателства след пуча. Арестувани бяха само стари кадри, останали от много години.
Има един американски метод, който последните години се използва доста във външните им политики !
Ако не можеш да контролираш дадени хора то поне можеш да ги объркаш и те това правят и ударът е не толкова срещу Русия, а по-скоро в сърцето на Ердоган, там където е най-сигурен и се крепи неговата мощ, а именно тайните служби и полицията !
Самият факт, че този младеж е завършил лицея и след това е бил приет в полицейската академия и в редиците на антитерористите, означава, че е минал през най- сериозното сито на проучване. В тези служби се съдържа най-чувствителната информация за терористите, включително и за гюленисти. След тези служби по йерархия се нарежда само МИТ. Антитерористичните групи не са като обикновените полицейски служби и за да попаднеш там, трябва да имаш много качества и да си бил щателно проучен.

Има и още нещо важно. Екзекуторът е отседнал в хотел, близо до този център, където е станало покушението. Той пък попада в района на парламента. На 150 метра е американското посолство. Става дума за силно охранявана зона. След опитът за военен преврат, това е най-контролираната зона. Този младеж си взима отпуска и отсяда в хотел на гърба на културния център. Там се преоблича, стяга се и идва с оръжие и полицейски документи. Получава неконтролиран допуск до въпросният център. Този човек стига до най-недопустимото място за случайни хора-гърбат на посланика.
Там няма как случаен човек да достигне. Къде са били охранителите на посланика и защо са позволили този допуск?! Важно е да отбележи, че руският и американският посланик имат особен статут, за разлика от останалите им колеги. Има едно събитие, което не се свързва с този случай. Една седмица преди разстрела, в Истанбул имаше огромен протест пред руското консулство. Там имаше сирийци, турци и кюрди, които издигаха знамена. Изненадата беше, че никой не възпрепятства този митинг, както в други случаи заради извънредното положение. Седмица по-късно, да се случат толкова пропуски в охраната, говори не за контролирана слабост на руските власти, а заплаха за слабостта на Ердоган, въпреки диктаторският контрол. Това е предупреждение не само срещу Путин и отношенията Русия-Турция. Това е покушение насочено срещу Ердоган, че не е недосегаем. Сега на него му казаха: Ако решим от специалните служби, ще направим каквото си поискаме.

Efekt 2

Съгласен съм с експертите, че много бързо турските власти блокираха семейство на убиеца. Него пък го убиха, а можеха да го арестуват. Това покушение има за цел да предупреди и Путин, да няма доверие на Ердоган за контрола му върху Турция. Там има много сериозни сили, на които се осланя диктатурата на Ердоган. Покушението е предупреждение, че той не може да разчита вече и на полицейските си служби. Днес, когато той изцяло разчита на полицията си, за да налага диктатурата си, някой високопоставен от полицейските служи го предупредих, че не е всесилен.
Вчера показаха на Ердоган, че всеки може да бъде покушен, никой не е сигурен и никъде няма сигурност докато Американските агенти са наоколо, така ще бъде !
Какво можем да очакваме да се случи в Турция ?
Пълна ревизия на лоялността на службите в Турция!
А може и да се прекратят отношенията между САЩ и Турция и да бъдат отзовани посланици и структури !
Дали Ердоган ще изгони ЦРУ от Турция като до вчера неговите служби работиха в тясно сътрудничество с тях ?
Знаете ли защо и къде няма такива кървави атентати, ами няма там където няма американски посолства, а американски посолства има във всички държави!
Има огромна зависимост между фамилията Клинтън и ЦРУ.
И докато не се проведе нова очистителна реформа в Американските служби от Тръмп атентати ще има навсякъде по света !
Само че случаят е показателен, че самите служби са да служат на други не на американските интереси, а да не забравяме, че вече има убит един Американски президент и не един чужди такива !
Опитът за преврат на Ердоган също се знае, че е бил под диктовката на ЦРУ, а сега Ердоган е на ход и неговите действия са важни не само за сирийската криза и външните отношение на Русия и Турция, важни са и за неговият Живот !
Какво предстой да видим, можем само да гадаем !
Древните Римляни са казвали на всеки свой император „Memento mori“!
Това важи за всеки един политик и когато те го забравят все се намира някой да им го напомни ! В този случай ЦРУ го напомнят на всеки, който не им играе по свирката, но това не е политика на САЩ, а политика на нечии интереси !

В публикацията има извадки от : frognews.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.