изпрати новина
Водещи новини

SMS „Memento mori“

SMS „Memento mori“

Параноя тресе турският султан Ердоган след като получи Американският SMS „Memento mori“!

Убийство показно и доста дръзко в Турция разтресе страната и на султана главата !

Когато висши полицаи решат да стигнат до най-охранявания човек в държавата, това лесно може да се случи. Та дори и той да се казва Ердоган. Това е не само провокация за отношенията между Русия и Турция. С този акт полицейските служби на Турция показаха на цял свят, че Ердоган не е всесилен и не разполага с цялата власт в държавата.
Дългата ръка на ЦРУ може да достигне всеки и това е предупреждението към Ердоган !
Много е ограничена и контролирана информацията, която излиза в момента от турските медии по повод убийството на руския посланик. Вчера в 19,15 ч. става покушението пред всички присъстващи, основно културни аташета. Тогава влиза извършителя на покушението. Това е младеж на 22 години, роден около Мерсим. И завършил преди 2,5 г. полицейска школа. Сега учи в академията. Не е вярна информацията, че той е бил уволнен. Младият полицай е бил в отпуска. Работил е в Анкара в антитерористичните служби. За да постъпи в полицейски лицей, по време на управлението на Реджеп Ердоган, означава, че е проверяван до девето коляно какъв е, цялата му рода. Само така би могъл да получиш допускане до строго секретна информация. Има и много други критерии, на които кандидатите за работа трябва да отговарят.
Едно от заниманията на ЦРУ централите е да си създават спящи клетки или така наречените вербувани агенти, които да работят за чуждите служби !
Всички служби го правят като техните вербовки се използват при нужда например като тази ситуация !
Не става дума за манджурски кандидат, а за вербуван агент със специални умения и качества, да убива при нужда например!
Та ЦРУ прави всичко възможно да спре подобряващият се климат между Русия и Турция, защото двете страни играят ключова роля не само в решаването на конфликта в Сирия, а те на един следващ етап ще решават и съдбата на тази слаба Европа!
Обвиняваха военните академии, които ги затвориха след опита за преврат, че гюленистите са контролирали потока на влизащите в тях. Забележете, че подобни обвинения не е имало към полицейските академии. Те винаги са били под контрола на турските специални служби. Не случайно всички европейски държави обвиняват Ердоган, че е превърнал Турция в полицейска държава. Ако някъде Ердоган е чувствал сигурност до сега, то това са били полицейските служби. Считаше се, че полицейските шефове са му най-верни. Откакто Ердоган управлява, в спецслужбите няма гюленисти. В тези структури нямаше и посегателства след пуча. Арестувани бяха само стари кадри, останали от много години.
Има един американски метод, който последните години се използва доста във външните им политики !
Ако не можеш да контролираш дадени хора то поне можеш да ги объркаш и те това правят и ударът е не толкова срещу Русия, а по-скоро в сърцето на Ердоган, там където е най-сигурен и се крепи неговата мощ, а именно тайните служби и полицията !
Самият факт, че този младеж е завършил лицея и след това е бил приет в полицейската академия и в редиците на антитерористите, означава, че е минал през най- сериозното сито на проучване. В тези служби се съдържа най-чувствителната информация за терористите, включително и за гюленисти. След тези служби по йерархия се нарежда само МИТ. Антитерористичните групи не са като обикновените полицейски служби и за да попаднеш там, трябва да имаш много качества и да си бил щателно проучен.

Има и още нещо важно. Екзекуторът е отседнал в хотел, близо до този център, където е станало покушението. Той пък попада в района на парламента. На 150 метра е американското посолство. Става дума за силно охранявана зона. След опитът за военен преврат, това е най-контролираната зона. Този младеж си взима отпуска и отсяда в хотел на гърба на културния център. Там се преоблича, стяга се и идва с оръжие и полицейски документи. Получава неконтролиран допуск до въпросният център. Този човек стига до най-недопустимото място за случайни хора-гърбат на посланика.
Там няма как случаен човек да достигне. Къде са били охранителите на посланика и защо са позволили този допуск?! Важно е да отбележи, че руският и американският посланик имат особен статут, за разлика от останалите им колеги. Има едно събитие, което не се свързва с този случай. Една седмица преди разстрела, в Истанбул имаше огромен протест пред руското консулство. Там имаше сирийци, турци и кюрди, които издигаха знамена. Изненадата беше, че никой не възпрепятства този митинг, както в други случаи заради извънредното положение. Седмица по-късно, да се случат толкова пропуски в охраната, говори не за контролирана слабост на руските власти, а заплаха за слабостта на Ердоган, въпреки диктаторският контрол. Това е предупреждение не само срещу Путин и отношенията Русия-Турция. Това е покушение насочено срещу Ердоган, че не е недосегаем. Сега на него му казаха: Ако решим от специалните служби, ще направим каквото си поискаме.

Съгласен съм с експертите, че много бързо турските власти блокираха семейство на убиеца. Него пък го убиха, а можеха да го арестуват. Това покушение има за цел да предупреди и Путин, да няма доверие на Ердоган за контрола му върху Турция. Там има много сериозни сили, на които се осланя диктатурата на Ердоган. Покушението е предупреждение, че той не може да разчита вече и на полицейските си служби. Днес, когато той изцяло разчита на полицията си, за да налага диктатурата си, някой високопоставен от полицейските служи го предупредих, че не е всесилен.
Вчера показаха на Ердоган, че всеки може да бъде покушен, никой не е сигурен и никъде няма сигурност докато Американските агенти са наоколо, така ще бъде !
Какво можем да очакваме да се случи в Турция ?
Пълна ревизия на лоялността на службите в Турция!
А може и да се прекратят отношенията между САЩ и Турция и да бъдат отзовани посланици и структури !
Дали Ердоган ще изгони ЦРУ от Турция като до вчера неговите служби работиха в тясно сътрудничество с тях ?
Знаете ли защо и къде няма такива кървави атентати, ами няма там където няма американски посолства, а американски посолства има във всички държави!
Има огромна зависимост между фамилията Клинтън и ЦРУ.
И докато не се проведе нова очистителна реформа в Американските служби от Тръмп атентати ще има навсякъде по света !
Само че случаят е показателен, че самите служби са да служат на други не на американските интереси, а да не забравяме, че вече има убит един Американски президент и не един чужди такива !
Опитът за преврат на Ердоган също се знае, че е бил под диктовката на ЦРУ, а сега Ердоган е на ход и неговите действия са важни не само за сирийската криза и външните отношение на Русия и Турция, важни са и за неговият Живот !
Какво предстой да видим, можем само да гадаем !
Древните Римляни са казвали на всеки свой император „Memento mori“!
Това важи за всеки един политик и когато те го забравят все се намира някой да им го напомни ! В този случай ЦРУ го напомнят на всеки, който не им играе по свирката, но това не е политика на САЩ, а политика на нечии интереси !

В публикацията има извадки от : frognews.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*