Бай Реджеб

Бай Реджеб

Бай Реджеб изглежда сложи чеп на НАТО-вската завера и направи с Русия далавера ! Но най-големият успех на Бай Реджеб е, че сложи ръка на ятагана на исляма и стана на „Ислямска държава” султана !

Янките уж по погрешка го наградиха със сто бомби било то Ядренни, било то Водородни !
С втора по сила в НАТО-вската завера Бай Реджеб стана по-могъщ и от Алаха !
Десетки хиляди спящи клетки из светът чакат сигнала на Бай Реджеб да посеят семената на Ислямската империя и както казват хората на Бай Реджеб „ние не сме не в Германската земя, ние сме на земите на Алах”, а Алах е там където са те !
Свърши се приказката за Голямото Европейско семейство и идва нова ера – ерата на Евразийският свят !

Бурените ще избуят и всичко ще придобие един нов вид !
Всички трябва да приемат Ислямът! Ватикана се предаде, папата и колкото и крака да мие, и водата да пие все тая!

Бай Реджеб яхна вълната и ако до сега Меркел с него преговаря скоро вече само ще изпълнява!
Бай Реджеб изпълни своята мечта султан да стане на света и изтокът и западът да слее в едно !
Та както казва МО Николай Ненчев „вадят шпагите и почват” така ще се сее кой където свари като в Кьолн и каквото посеят и това ще жънат Ислямските деца !

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ от много църкви, джамии направи, в Дания свалят КРЪСТА Господен от храмовете Божии да не дразнят друговерците – толерантност, тероризъм, компромис след компромис, а изборът ще бъде все по-малкото логично зло докато всичко стане едно султанският халифат до една година ще е факт и на знаем то черно или червено с полумесец ще изгрее една звезда с полумесец и тя ще се казва Султан Реджеп Тайип Ердоган !
И да звършим с тази история по пътят си за своят Халифат Бай Реджеб ще мине през България и тук ще стане АД !

Благодарим Ти Бойко!

Efekt 2

Благодаря и на МО Ненчев, армия днес нямаме за това сте се облажили с тези скътани Турски лири по болести и лечения да ги дадете, но за жалост Султана няма Вие да спрете и ще го очаквате на колене, а народът, който иска да го коли и е*бе важното Вие да сте добре !
Но поне Бай Реджеб да Ви зелките отреже, защото за предателите на никой не му дреме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.