изпрати новина
Водещи новини

Вашта майка ни се чуди, тайно мисли, че сме луди !

Вашта майка ни се чуди, тайно мисли, че сме луди !

Закърмени от партията майка, да еб@ ваща майка, хайде ако имаш смелост го кажи !

Виж на какво прилича този травестит с поглед в президентското кресло впит !

В ефир тя твърдо заявила, че може армията да управлява, че става за върховен главнокомандващ на нашата страна и тя била едни гърди пред другите, за което никой не спори, но тя или той не е ясно и спомена, че имала силна интуиция и нямала да си играе на война и мир !

Този Бойко как ги избира и как ни ги навира ?

Та Борисов заяви, че Цецка Цачева щяла да бъде първата жена президент, а чудя се на досегашната какво и има?

Роско изглежда в пъти по-женствен от новият тр@вестит на ГЕРБ !

Този Тиквеник няма никакъв вкус и той май за това не може да се ожени или заради симитлийската му тръпка не знам, но нещо извратено има в него и нещо е много сбъркан !

Ние си го знаем ама сега след голямата дандания с ООН и цял свят го разбра, че нещо много си е надскочил сянката и иска да управлява не само България ами да е сивият кардинал и на обединените нации.
Наложи се неговият най-близък съратник онзи с особената форма на главата да влиза в обяснителен режим, че видите ли България била много малка страна да се меси в големите геополитики !
Сега всички скандират „оставка, долу правителството“ и искат главата на Кристалина и на Митов и на Бойко я искат, ама и на площада да го разпънат все тая !

Здравеопазване унищожено !
Земеделието ни пълно с ГМО – хербициди, пестициди и нитрати, и пръскат здраво с препарати !
Образованието ни под всякакви норми и децата стават като тъпи зомбита !
Заводите не работят, а са приватизирани и се рушат, а ако някой пък случайно произвежда нещо то е инвалиди !
Малък и среден бизнес вече няма, убиха ги големите вериги с помощта на ГЕРБА и пак техният прецедент !

Армията ни е в своят апогей – командва се от един тракторист и само той дето май не е гей !
Отбраната ни е в ръцете на някакви Янки и те имат повече бази у нас отколкото ние самите !
Дали в тази спогодба нямат уговорка и ние да си направим бази в Америка като акт на добра воля за двустранно сътрудничество?

Армия нямаме и това е !
Нямаме и млади хора, защото те излизат в чужбина впрочем имаме, ама са от Африка, Алжир, Сирия, Ирак и Пакистан и живеят по-добре от нас и как не ги е срам по доходи сме по-ниско от Лесото, а по смъртност минахме Сирия и сме първи в света, а тук май става дума за Правителствено изтребление или може и да греша, думата е ГЕНОЦИД !

Демографска криза, криза на държавността, криза в бизнеса, криза във всичко има тази дума и много е удобна като зад нея се скриват свиването на колана и пладнешкият грабеж!

А народа пак склони глава и се радва, че вече може да им вика „вашта мама“ и така кучетата лаят, а керванът си върви и над 20 милиарда хунтата на ГЕРБА усвои, а народът си мълчи !

От всички най-добре са Ромите- те си взимат помощите на датата и на часа и сега избори за президент или за тя пак ще вземат някоя пара, а бедните ни пенсионери са виновни, че са доживели старини и държавата ги мрази, че са живи и оцеляват с филийка хляб и кутийка мляко !

Да питам как не ви е срам?
Аз отдавна знам, че за да си от ГЕРБ първо срам да нямаш, после да мразиш родината си и всичко родно е задължително, а другото и другите го имат – да могат да крадат и лъжат, да могат да се измъкват от неудобните въпроси „защо народът беден е и защо проси“?

Да просим, ама вече няма и от кого, човек за човек вече не е брат, а враг и така направиха разделяха ни и ни владяха, делят и ни сега на сини и червени, бедни и богати, на Българи и Роми, на Евреи, делят ни на Християни и Мюсюлмани, делят ни на граждани и Мафия, делят ни и ще ни делят докато сами делим се ние така ще е !

Време за национално обединение и за спасение или да се предадем без бой и без борба да си изберем тази ЖЕНА да ни командва квазимодо с мото „с грижа за гражданите“ и да населят България с новите граждани и да се грижат за тях, а ние вече спокойно да можем да кажем Вашата МАМА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*