Вашта майка ни се чуди, тайно мисли, че сме луди !

Вашта майка ни се чуди, тайно мисли, че сме луди !

Закърмени от партията майка, да еб@ ваща майка, хайде ако имаш смелост го кажи !

Виж на какво прилича този травестит с поглед в президентското кресло впит !

В ефир тя твърдо заявила, че може армията да управлява, че става за върховен главнокомандващ на нашата страна и тя била едни гърди пред другите, за което никой не спори, но тя или той не е ясно и спомена, че имала силна интуиция и нямала да си играе на война и мир !

Този Бойко как ги избира и как ни ги навира ?

Та Борисов заяви, че Цецка Цачева щяла да бъде първата жена президент, а чудя се на досегашната какво и има?

Роско изглежда в пъти по-женствен от новият тр@вестит на ГЕРБ !

Този Тиквеник няма никакъв вкус и той май за това не може да се ожени или заради симитлийската му тръпка не знам, но нещо извратено има в него и нещо е много сбъркан !

Efekt 2

Ние си го знаем ама сега след голямата дандания с ООН и цял свят го разбра, че нещо много си е надскочил сянката и иска да управлява не само България ами да е сивият кардинал и на обединените нации.
Наложи се неговият най-близък съратник онзи с особената форма на главата да влиза в обяснителен режим, че видите ли България била много малка страна да се меси в големите геополитики !
Сега всички скандират „оставка, долу правителството“ и искат главата на Кристалина и на Митов и на Бойко я искат, ама и на площада да го разпънат все тая !

Здравеопазване унищожено !
Земеделието ни пълно с ГМО – хербициди, пестициди и нитрати, и пръскат здраво с препарати !
Образованието ни под всякакви норми и децата стават като тъпи зомбита !
Заводите не работят, а са приватизирани и се рушат, а ако някой пък случайно произвежда нещо то е инвалиди !
Малък и среден бизнес вече няма, убиха ги големите вериги с помощта на ГЕРБА и пак техният прецедент !

Армията ни е в своят апогей – командва се от един тракторист и само той дето май не е гей !
Отбраната ни е в ръцете на някакви Янки и те имат повече бази у нас отколкото ние самите !
Дали в тази спогодба нямат уговорка и ние да си направим бази в Америка като акт на добра воля за двустранно сътрудничество?

Армия нямаме и това е !
Нямаме и млади хора, защото те излизат в чужбина впрочем имаме, ама са от Африка, Алжир, Сирия, Ирак и Пакистан и живеят по-добре от нас и как не ги е срам по доходи сме по-ниско от Лесото, а по смъртност минахме Сирия и сме първи в света, а тук май става дума за Правителствено изтребление или може и да греша, думата е ГЕНОЦИД !

Демографска криза, криза на държавността, криза в бизнеса, криза във всичко има тази дума и много е удобна като зад нея се скриват свиването на колана и пладнешкият грабеж!

А народа пак склони глава и се радва, че вече може да им вика „вашта мама“ и така кучетата лаят, а керванът си върви и над 20 милиарда хунтата на ГЕРБА усвои, а народът си мълчи !

От всички най-добре са Ромите- те си взимат помощите на датата и на часа и сега избори за президент или за тя пак ще вземат някоя пара, а бедните ни пенсионери са виновни, че са доживели старини и държавата ги мрази, че са живи и оцеляват с филийка хляб и кутийка мляко !

Да питам как не ви е срам?
Аз отдавна знам, че за да си от ГЕРБ първо срам да нямаш, после да мразиш родината си и всичко родно е задължително, а другото и другите го имат – да могат да крадат и лъжат, да могат да се измъкват от неудобните въпроси „защо народът беден е и защо проси“?

Да просим, ама вече няма и от кого, човек за човек вече не е брат, а враг и така направиха разделяха ни и ни владяха, делят и ни сега на сини и червени, бедни и богати, на Българи и Роми, на Евреи, делят ни на Християни и Мюсюлмани, делят ни на граждани и Мафия, делят ни и ще ни делят докато сами делим се ние така ще е !

Време за национално обединение и за спасение или да се предадем без бой и без борба да си изберем тази ЖЕНА да ни командва квазимодо с мото „с грижа за гражданите“ и да населят България с новите граждани и да се грижат за тях, а ние вече спокойно да можем да кажем Вашата МАМА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.