Великденски сълзи! ВИДЕОТО, което ще Ви просълзи!

Великденски сълзи! ВИДЕОТО, което ще Ви просълзи!
Великденски сълзи! ВИДЕОТО, което ще Ви просълзи!

В навечерието на Великден деца спасиха празника на едно семейство. Седмокласнички откриха портфейл с 1400 лева и го върнаха на собственичката му в Пловдив.
Марина и Мартина са в седми клас. В четвъртък следобед се прибирали заедно от училище. Вървели по пътека между блоковете, когато на пътя им изскочил портфейл, пълен с пари. Подминали го, но веднага се върнали.

Без да се колебаят, момичетата го предават в полицията. Казват, че семействата им живеят скромно, родителите им не са заможни, но са ги възпитали да бъдат честни. Затова и за миг не помислили да вземат парите за себе си.

Едва днес следобед жената, загубила портфейла си, отиде в полицията, за да го търси. Получи го от момичетата, които й върнаха надеждата за светъл Великден. Жената разказва, че работила на две места, за да спести пари за празника.
В знак на благодарност жената възнагради двете момичета със 100 лева.

Ние от Blife.eu казваме, че човешкото и добрината са между нас и в нас и когато някой казват, че Бог те гледа, a по-важно е да знаем, че Бог ни гледа отвътре !
И от нас самите зависят нашите постъпки !
Да кажем браво на тези две момичета и нека Бог и помага!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.