В Германският град ZWICKAU се организираха бурни протести против ислямът +ВИДЕО

В Германският града ZWICKAU се организираха бурни протести против ислямът
В Германският града ZWICKAU се организираха бурни протести против ислямът

Макар и протестът да е бил мирен Хайко Маас, министър на правосъдието и защитата на правата на потребителите, е бил силно освиркван и множеството протестиращи са скандирали „Хайко Маас трябва да си отиде” както и „предатели” !

Министърът избягва като бяга без да е бил гонен !
Германия се тресе и навсякъде се надига национално недоволство !

Ние от Blife.eu напомняме, че именно Хайко Маас направи коментар по телевизия ZDF за случилото се в Кьолн! „Би било добре, ако това не е организирана престъпност, аз бих проверил още веднъж, няма ли тук хора, които биха организирали нещо подобно“, каза Маас.По негови думи, случилото се не означава, че жените по някакъв начин трябва да променят поведението си.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще внесем яснота за тези, който не са запознати за случилото се в Кьолн: По данни на немската полиция около хиляда „цветнокожи“ мъже, на възраст между 15 и 30 години, са се събрали в нощта на 31-ви около катедралата в Кьолн, около 23 часа, и са започнали да нападат на ГРУПИ от по 20 човека жените, които празнували новогодишната нощ. Само за една нощ над 100 жени подадоха жалби в полицията за сексуално посегателство !

Над полoвината са били малтретирани и ограбени !
Сега Германия се пробужда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.