Вижте какво каза Лавров за Борисов

Вижте какво каза Лавров за Борисов

Борисов трябва да се срамува пред избирателите си, изригна Лавров

Българският министър-председател Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите си за твърдението си, че руските енергийни проекти в тази страна са били спрени в полза на САЩ. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за руската телевизия НТВ. „Прочетох с изненада цитат от изказването на българския премиер Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от строителството на енергийните проекти с Русия, включително „Южен поток“, в интерес на САЩ“, изтъкна ръководителят на руската дипломация. „Поразително е как хората не се срамуват да правят подобни изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите си, пред страната си“, добави Лавров.

Припомняме, в изказване на конференция в Американската търговска камара в София в понеделник Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България – строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, АЕЦ-Белене и газопровода „Южен поток“ са били спрени в полза на САЩ. „Признахме военното крило на „Хизбула“ за терористична организация, спряхме три големи руски проекта, спираме руски самолети над морета“, каза българският премиер. По негово мнение когато има проблеми, България и САЩ трябва да бъдат заедно. „Ние заедно сме едно цяло, ние сме приятели и точно затова мога да говоря с вас по този начин“, добави той на срещата с американски дипломати и бизнесмени.

Българският премиер също така призова САЩ да му се окаже необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим със САЩ и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети.
Източник: news.bg

Ние от Blife.eu ще кажем, че то бива да се слагаш на Американците, но да се пъчиш, че си съсипал собствената си икономика ! Да казваш на народа си днес, че видите ли ако бях на власт до сега щях да построя Южен поток ! И в същото време да съсипваш собствената си икономика като налива държавата по 330 милиона в американските вецове и тецове, а не се строй АЕЦ защо? Не е ли нагло и подло, не е ли предателство на собствената си нация да спреш всички енергийни проекти и да кажеш на американците сега помагайте ! И Америка му помага – докараха още 20 танка, утре да го пазят от народа!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator