Спряха нета на терористите

Спряха нета на терористите

Сирийска “киберармия” блокира сайтове на джихадистите и терористите

Сирийската киберармия, както самите се определят, е блокирала достъпа до сайта orient-news.net, който разпространява фалшиви видеоклипове, направени от джихадистите за ситуацията в Сирия, съобщават от самата сирийска киберармия, която действа в подкрепа на президента Башар ал Асад и неговия режим.

„Ние също така продължаваме да блокираме сайтовете shamlegion.net и alfurq4n.org на терористичните групировки Sham Legion и Alwiya al-Furqan, както и сайтът на прозападната опозиция (darbuna.net)”, посочват още от сирийската киберармия. От сирийската киберармия се хвалят, че са унищожили множество сайтове, които разпространяват екстремистка пропаганда срещу сирийския народ, както и фалшива информация относно действията на Сирийската арабска армия. Към списъка с блокирани и унищожени сайтове от сирийската киберармия добавят mrkzgulf.com, sub5.rofof.com, shamikh1.info. Съобщението им завършва с молитвата Аллах и Асад да пазят Сирия.
Източник: news.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu докато от фейсбук им пуснат интернет и от ЦРУ им помагат да се координира и планират удари и атаки не само в Сирия а и в цяла Европа. Ето че Сирия взема дейно участие и за спасяването на света не само на страната си ! Браво трябва всички държави да последват примера на Сирия и да поведат война срещу кибер терористите ! Така от Ислямска държава ще могат далеч по трудно да спланират и да правят свойте атаки както ако са откъснати един от друг и нямат комуникация ще им отнеме много време да се открият и преорганизират.

Сега както много от членовете на ислямска държава и на другите терористични фракции са пръснати по света като спящи клетки ако се откъсне връзката им по между им и връзката им командните им щабове тези спящи клетки ще станат неработещи ! Време всички държави глобално да започнат да работят в тази посока както всички центрове и централи да се съсредоточат в тази посока!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator