ВИЖТЕ кой не дава Сергей Станишев да влезе в затвора

ВИЖТЕ кой не дава Сергей Станишев да влезе в затвора !


Сергей Станишев не успя да влезе в затвора в Одрин, за да разговаря с лидера на основната прокюрдска партия в Турция – Демократична партия на народите, Селяхаттин Демирташ (ДПН), съобщават турските медии.
Бившият български премиер, който в качеството си на лидер на ПЕС бе начело на леви депутати от Европарламента и националните парламенти на Австрия, Италия, Франция и Швеция, направи изявление пред одринските журналисти.
Жандармерия блокира вчера в 11.30 часа европейските представители на пътя към затвора, където те искаха да се срещнат със задържания Демирташ.

“Той не е изоставен, не е сам, нашето политическо семейство е солидарно с него”, каза Станишев за лежащия в затвора политика. Демирташ и още 9 депутати от ДПН бяха арестувани по-рано през този месец по обвинения в членство и подкрепа на забранената Кюрдска работническа партия.

Станишев подчерта, че “въпреки общите ни интереси – в икономиката и в разрешаването на мигрантската криза, няма да пресечем червената линия на потъпкването на демокрацията и човешките права”. Той осъди опитите на властите в Анкара да извадят ДПН от нормалния политически живот на Турция.
Журналист е попитал Станишев дали е посетил ранените след опита за преврат и близките на загиналите.
Източник: rodopi24.blogspot.bg

Efekt 2

Сергей Станишев

Ние от Blife.eu бихме се пошегували, че ако Бойко Борисов знаеше какви ги върши Станишев веднага щеше да се обади на Ердоган и Местан и би си задействал връзките в ПКК и биха вкарали веднага Сергей Станишев в турският затвор в Одрин и даже биха направили така, че никога да не излезе от там!

А може и пак те да са използвали връзките си да му попречат да се срещне със Селяхаттин Демирташ за да му объркат Европейската схема !
За 27 години единствените политици, който са се доближавали до затвор са Мая Манолова като Омбусман служебно и Сергей Станишев пак служебно !

И сега е толкова актуално политици да получават призовки и да видим дали ще има осъден поне един политик ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Look nice gratification