изпрати новина
Водещи новини

ВИЖТЕ кой не дава Сергей Станишев да влезе в затвора

ВИЖТЕ кой не дава Сергей Станишев да влезе в затвора !


Сергей Станишев не успя да влезе в затвора в Одрин, за да разговаря с лидера на основната прокюрдска партия в Турция – Демократична партия на народите, Селяхаттин Демирташ (ДПН), съобщават турските медии.
Бившият български премиер, който в качеството си на лидер на ПЕС бе начело на леви депутати от Европарламента и националните парламенти на Австрия, Италия, Франция и Швеция, направи изявление пред одринските журналисти.
Жандармерия блокира вчера в 11.30 часа европейските представители на пътя към затвора, където те искаха да се срещнат със задържания Демирташ.

“Той не е изоставен, не е сам, нашето политическо семейство е солидарно с него”, каза Станишев за лежащия в затвора политика. Демирташ и още 9 депутати от ДПН бяха арестувани по-рано през този месец по обвинения в членство и подкрепа на забранената Кюрдска работническа партия.

Станишев подчерта, че “въпреки общите ни интереси – в икономиката и в разрешаването на мигрантската криза, няма да пресечем червената линия на потъпкването на демокрацията и човешките права”. Той осъди опитите на властите в Анкара да извадят ДПН от нормалния политически живот на Турция.
Журналист е попитал Станишев дали е посетил ранените след опита за преврат и близките на загиналите.
Източник: rodopi24.blogspot.bg

Сергей Станишев

Ние от Blife.eu бихме се пошегували, че ако Бойко Борисов знаеше какви ги върши Станишев веднага щеше да се обади на Ердоган и Местан и би си задействал връзките в ПКК и биха вкарали веднага Сергей Станишев в турският затвор в Одрин и даже биха направили така, че никога да не излезе от там!

А може и пак те да са използвали връзките си да му попречат да се срещне със Селяхаттин Демирташ за да му объркат Европейската схема !
За 27 години единствените политици, който са се доближавали до затвор са Мая Манолова като Омбусман служебно и Сергей Станишев пак служебно !

И сега е толкова актуално политици да получават призовки и да видим дали ще има осъден поне един политик ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*