изпрати новина
Водещи новини

Време е за радикална Демокрация

Време е за радикална Демокрация
Време е за радикална Демокрация за спасение на един народ, на една нация!

Има такъв народ! Живели сме в по-страшни времена, времена, в който мечът е ковал правилата, времена, в който ятаганите са диктували нравите, времена, в който да те изправят до стената без съд и присъда е било дневен ред, но не сме живели в по-срамни времена като тези на царуването на Бойко и Цветанов изпълнени с лицемерие !

Лицемерие, в което се къпят управляващите сега ! Лицемерие, което ни залива ! В Хитрино атентатът превърнат във фото сесия на премиерът! Раднево, стихията на гневът е потушена!

Катунци, Гърмен, град след град, село след село, народът български казва „стига беззаконие, стига цигански терор“ и това е факт и следствие, но не и правителството на Борисов гаси пожари и народни страсти с водни оръдия и полицейски палки !

Днес Асеновград протестът не стихва, макар всеки ден някой да яхва вълната за да бъде под прожекторите на славата, а хората са там и отново и отново казват „ние сме тук народът на България“! Хунта оглавила министерските кресла забравили, че ние сме потомци на нация една, която от векове тук е била ! Волен днес излиза не протест за да обяви, че България е стабилна !

Цветанов пък се бори срещу президента ! Симеонов в Бургаско дерибейства, а Каракачанов в опитът си да еволюира трупа комисионни да се пенсионира ! И докато народът негодува правителството наше чака да се стопи кинетичната енергия на гневът народен, но уви не се гаси това, що не гасне и хората се организират и в страната протестират ! Но хунтата на лицемерите не чува виковете на народа, не вижда разветите знамена !

Важно е Цветанов да ни обясни, че той кара влака и президента да се унижи и дребни его игри, а народът си крещи ли, крещи ! И колкото и да се игнорира народното недоволство то ще еволюира в друго изразно средство или пък не и робът пак ще е на колене ?

Едно обаче става ясно – няма кой да ни поведе, няма кой да каже „стига“ и въпросът е един защо никой не скандира ОСТАВКА, защо никой не скандира „кабинета долу“, стига, стоп и край ! И докато се веят знамената на кабинета му тече мандата !

Къде са патриотичните организации, къде са националистичните фракции, къде са родолюбивите НЕПЕОТА, къде са партиите в опозиция, къде са питам, няма ги на линията на протеста, няма ги в медиите, няма ги !

Борисов и Цветанов са си купили опозицията в страната с гласовете от гетата и така всеки ден ще има бити, грабени и насилвани в страната, но няма да има кой на хората да защити правата ! Слави пее, че няма такава държава, но има такъв народ и всеки от нас е част от този народ без значение от етнос, цвят и религия, щом живееш в България си част от народът !

И докато хунтата на лицемерните игнорират народът си, който негодува срещу тях керванът си върви, гаврата също и днес паметник ще демонтират, утре саниран блок пак ще ремонтират, а народа пее „сърце, душа за България”, веят се знамена, страсти се нажежават и в един момент на тази Демокрация хората ще сменят маршовата дестинация и от малките градове и села ще се стекат в София и тогава с песни други не с хора народът ще изригне „Боят настана“!

Време е да изтрием срамотата и лицемерните да вкараме в затвора или до стената! България помни времена далеч по-страшни, но по-срамни времена на геноцид и унижение не помни ни едно поколение! Време е за радикална Демокрация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*