Всички пътища в мафията водят към Банкя!

Всички пътища в мафията водят към Банкя!


Бойко Спасителят ще спаси и Митьо Очите и мафията!
Бойко Спасителят ще спаси и Митьо Очите или по-точно собственият си задник и този на Бъчварова!
В мафията има една приказка „Гарван на гарван око не вади”!
Така е и от време оно си е било и така и ще бъде !
В паралелната държава мутри дела не водят, а когато има спор винаги единият си отива от този свят !
Поне досега при Бойко Борисов е били чисто математически така!

Свидетели сме как СИК действаха през годините ! Ето няколко нагледни примера за това: Разчистването на сметки свързани с трибуквената групировка СИК продължава и през 2005 г., когато на 16 февруари в ресторант “Бъфало” в жк. Люлин е застрелян Димитър Тодоров – Митко Бретона. Около 13:00 ч. в заведението влязъл мъж с тъмно зелен балтон и шапка, който се приближил до масата на Бретона и натиснал два пъти спусъка на пистолета “Макаров”, скрит в джоба му. Един от куршумите попаднал в дясната буза на Митко Бретона, а другия в гърдите му. Според информация от спецполицаи, Димитър Тодоров – Митко Бретона е поискал процент от печалбата на други фигури от престъпната им дейност, за чието създаване той е помогнал. Според спецполицаите поисканата сума е била много висока и е излязло много по-евтино да бъде нает професионален стрелец, който да премахне Митко Бретона.

На 5 април 2005 г. в Равда е застрелян основния свидетел по делото за убийството на Димитър Стаматов – Мастара – Мариян Георгиев – Марата. Според запознати той е предупреждаван многократно да не свидетелства по делото и са правени няколко опита за неговото убийство, до 5 април, когато стрелци с автомати “Калашников” го правят на решето в офиса на фирмата му в Равда. За поръчител се смята известна бургаска фигура, избягала от България през 2002 г. и екстрадирана у нас през януари 2012 г.
Убийствата на прехода кой кого уби и защо

Антон Милтенов – Клюна

Една от знаковите престъпни фигури на прехода – Антон Милтенов – Клюна е разстрелян на 30 юли 2005 г. пред сладоледената къща “Джимис” в центъра на София. С него загиват и охранителите му – Иван Тодоров – Призрака и Милен Върбанов – Цайко. За извършител на убийството се смята също убития по-късно Райко Василев – Райко Кръвта. Причина за убийството преразпределение на пазара на наркотици в столицата.
На 4 ноември 2002 г. е застрелян хасковския бизнесмен Валентин Подмолов – Подмола, който гравитира около кръга на ВИС-2. По оперативна информация, убийството на Подмолов е поръчан от фигура в тогавашната групировка СИК и извършено от криминално проявени лица от Димитровград.

Efekt 2

Една от най-влиятелните и богати фигури на България е показно застреляна на своя територия, пред погледа на охранителите си. На 7 март 2003 г. пред офиса на “Мултигруп” е застрелян президентът йИлия Павлов. Той е смятан за един от най-богатите хора в държавата с капитали от около 1,3 млрд. лева. Като физически извършител бе задържан Серафим Антонов – Фиката, който по-късно бе окончателно оправдан. Според източници от полицията, убийството е поръчано от бивш ресторантьор, известен с доброто си приятелство с министър-председателя на България в периода 1997–2001.
Убийствата на прехода кой кого уби и защо

Убийството на Георги Стоев

На 19 август 2003 г. автомобил “Mercedes” S600 с рег. номер BB FN 888 спира на червен светофар на бул. “Гоце Делчев”. В следващия момент от друг автомобил излизат двама въоръжени мъже и с автомати “Калашников” започват да стрелят по “Mercedes” – a. Пътуващия на пътническата седалкаФилип Найденов – Фатик загива на място, а шофьора му Румен Желязков – Жабока е намерен две години по-късно мъртъв в село Душинки. Румен Желязков е единствения видял убийците на Фатик. Има оперативни данни, че това е Асен Петров – Шаки и още трима души, но срещу тях няма достатъчно доказателства. Асен Петров – Шаки е обкръжението му гравитират около групировката СИК. За Петров и приятелите му има оперативни данни, че са извършители и на други убийства и отвличания, но към днешна дата те не са осъдени.

Един от наследниците на убития Поли Пантев е застрелян на 5 ноември същата година. Евгени Стефанов – Женята е убит от двама стрелци, които много професионално са успели са уцелят мишената си в главата и след това да се оттеглят. Минути след стрелбата е намерен автомобил “Ауди” с включени чистачки и разбита ключалка, който е бил използван от стрелците за бягство. По оперативни данни поръчителя на убийството вече не е между живите, след като също бе застрелян в ресторант “Славия” през 2004 година. Вероятните физически убийци са българи и са добре познати на полицията с други престъпления.

На 27 ноември 2003 г. пред блока в който живее в столичния квартал “Хладилника” е убит кума наГеорги Илиев – Румен Маринов – Нарциса. Той е причакан от двамата си килъри, който умишлено са блокирали асансьора и са планирали да го убият вътре. Маринов обаче е усетил стрелците и е побягнал към съседен блок, където е опитал да се скрие под джип “Тойота”. За убийството на Румен Маринов – Нарциса полицаите подозират като поръчител друга фигура от ВАИ Холдинг, изчезнала в деня на неговото погребение и до ден днешен е в официална неизвестност. Основното доказателство срещу поръчителя е телефонен разговор между Георги Илиев и Румен Маринов, няколко минути пред той да издъхне. Има данни, че предполагаемите физическите убийци на Маринов – регистрирани за автокражби, са ликвидирани няколко месеца по-късно.
Убийствата на прехода кой кого уби и защо

Тялото на Косьо Самоковеца

Кадрите от показното убийство на Константин Димитров – Косьо Самоковеца са едни от най-гледаните в Интернет. Той е застрелян пред магазин за диаманти, докато пазарува подаръци за приятелката си – манекенката Цеци Красимирова. Физическия убиец се казва Едвин Векер и е от холандски произход. Въпреки, че бе осъден на 15 години затвор за убийството, Едвин Векер и до днешна дата не признава кой му е платил за да убие Константин Димитров.

Мистерия в убийството на Константин Димитров – Самоковеца е в това, че холандската полиция е заловила физическия убиец, минути след като е извършил убийството и бяга по улицата, благодарение на подаден от българските служби сигнал за подготвяното убийство на Константин Димитров в Холандия. Не е ясно поради каква причина, българските служби скриват информацията, която подават към Холандия от Константин Димитров – Самоковеца.

На 19 януари 2004 г. е сложено началото на новата “показна” година с мощен взрив, отнел живота на едно от лицата на СИК в сянка – Стоил Славов и тримата му охранители. Бомбата избухва точно когато Славов и охранители му се качват в асансьора на офиса на “Булинс”. По оперативна информация поръчители на убийството са двама братя, съдружници със Стоил Славов. Спецполицаи споделят, че бомбата е направена и поставена от големи специалисти, които обаче никога не биха могли да влязат в сградата без съдействието на вътрешни хора.

На 30 юли 2004 г. е изпълнено едно от най-професионалните убийства в България. Около 15:00 ч. пред ресторант “Славия” в София спират два автомобила с надписи “Полиция” и мъже с полицейски униформи и автомати заповядват на един от основателите на СИК – Милчо Бонев – Бай Миле и охранителите му да легнат с лица към земята. След като всички стриктно изпълняват заповедта са застреляни в главите и телата с автомати “Калашников”. За изпълнители на това професионално убийство спецполицаи посочват хърватска група, влязла в страната през 2003 г. Има оперативни данни, че групата от няколко хърватски граждани изпълнява заповеди на сръбски гражданин, заловен в България през 2002 г. и екстрадиран в Холандия.

На 24 октомври 2004 г. в София на излизане от заведението “UpStairs” на бул. Витоша е застрелянДимитрий Минев – Димата Руснака. Стрелбата е извършена от апартамент в отсрещната сграда, собственост на депутат от партия НДСВ. Димата Руснака е от кръга на групировката СИК и спецполицаи спрягат като поръчител на убийството друга фигура от СИК, вече напуснала България. Стрелбата по Димата Руснака е извършена професионално с един изстрел в сърцето и се предполага, че извършителя и наемник, извън групировката СИК.
Убийствата на прехода кой кого уби и защо
Няма какво да я увъртаме и малките деца знаят, че Бойко Борисов идва от средите на СИК !
И докато хора със сиво минало управляват държавата ще има сива икономика и всичко ще е сиво освен в мисленето, но и в управлението си !
Организираната престъпност, кой я организира тази престъпност?
Десет години кой и защо разпъва политически чадър над Митьо Очите ?
Кому е нужен Очите освен на СИК и на Бойко Борисов?

Митьо и Бойко са като скачени съдове – СИК не може без ВИС 2 като няма срещу кого да се бори, че да има баланс чрез който се подържат двете групировки !
Както на политическата сцена патриотите и ДПС така и в мафиотската са СИК и ВИС 2!
Както в анимационният сериал за Том и Джери, ако отпадне единият сериалът свършва!
Димитър Желязков е от самото начало на прехода и е свидетел на всичко за последните години, ако държавата – Бойко е искал да го елиминира дали нямаше отдавна да е при другите  в гробищата ?

Цветан Цветанов върна темата за мафията в медиите, което е най-големият подарък за опозицията!
Всеки човек има минало, червено минало в историята си, но това на Борисов е кърваво червено !
Над 150 знакови убийства остават неразкрити и никой не пита какво стана с парите и имотите на тези престъпни босове, никой не пита!
Днес сме свидетели как темата за мафията се връща във фокусът на вниманието на обществото и това е капан срещу Бойко Борисов, защото в мафията всички пътища водят към Банкя!

Този който владее улицата владее процесите в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.