Гаден Комунизъм !

Гаден Комунизъм !
Това и през онзи гаден Комунизъм го нямаше !

Да сте чували по времето на онзи гаден Комунизъм да умират деца от глад ! Да сте чували да умират цели семейства от студ и глад ! Да сте чували да се пребиват старици ?

Да сте чували да изнасилват и убиват старици по селата ? Сигурно не, а сте чували и за рекет, грабежи изнудване ? Сигурно не сте чували и за наркотици, проституция в такива размери, не сте чували и за педофили както и мутри, и толкова много бандити ?

Сигурно не сте чували и за такава бедност и за такава престъпност? Сигурно не сте чували и толкова да бие камбаната, защото нямаше такава смъртност като над 110 000 умират на година, 30 000 се раждат, а колко имигрират това никъде го няма !

А по времето на онзи гаден Комунизъм хората се плодяха, имаха стабилност, дом, вила и кола, ходеха на море и планина, а здравето бе на първо място с грижа за гражданите и те имали воля, лозунги, с които да докажат, че им пука за Вас, но на практика делата им показват друго !

Не позволявайте те да се върнат във властта, а започнато малко по-малко да им отнемате местната власт там по села и малки градове, референдуми и малки инициативи, защото такова зло не е било и не бива да бъде !

Efekt 2

Онези гадни комунисти казваха човек за човека е брат, а тези ни превърнаха в човек за човека е враг ! Човещината и солидарността тя ни е спасила, а сега по Коледа я събудете и протегнете ръка на хората в нужда ! Няма добро ненаказано, но и няма добро невидяно ! Време е да станем пак хора, да станем пак човеци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.