изпрати новина
Водещи новини

Гаден Комунизъм !

Гаден Комунизъм !
Това и през онзи гаден Комунизъм го нямаше !

Да сте чували по времето на онзи гаден Комунизъм да умират деца от глад ! Да сте чували да умират цели семейства от студ и глад ! Да сте чували да се пребиват старици ?

Да сте чували да изнасилват и убиват старици по селата ? Сигурно не, а сте чували и за рекет, грабежи изнудване ? Сигурно не сте чували и за наркотици, проституция в такива размери, не сте чували и за педофили както и мутри, и толкова много бандити ?

Сигурно не сте чували и за такава бедност и за такава престъпност? Сигурно не сте чували и толкова да бие камбаната, защото нямаше такава смъртност като над 110 000 умират на година, 30 000 се раждат, а колко имигрират това никъде го няма !

А по времето на онзи гаден Комунизъм хората се плодяха, имаха стабилност, дом, вила и кола, ходеха на море и планина, а здравето бе на първо място с грижа за гражданите и те имали воля, лозунги, с които да докажат, че им пука за Вас, но на практика делата им показват друго !

Не позволявайте те да се върнат във властта, а започнато малко по-малко да им отнемате местната власт там по села и малки градове, референдуми и малки инициативи, защото такова зло не е било и не бива да бъде !

Онези гадни комунисти казваха човек за човека е брат, а тези ни превърнаха в човек за човека е враг ! Човещината и солидарността тя ни е спасила, а сега по Коледа я събудете и протегнете ръка на хората в нужда ! Няма добро ненаказано, но и няма добро невидяно ! Време е да станем пак хора, да станем пак човеци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*