ГА-ДОСТ

ГА-ДОСТ
ГА-ДОСТ

Когато премиерът си пиеше кафето в Кърджали някой говореха, че това било жест на засвидетелстване на уважение между етносите на принадлежност към дадена група или просто това бе показност на МЕСТАН пред своите избиратели, че видите ли този е наш !
Е Егото на Борисов ако вече има такова, след като целува ръка на Ахмед Доган и пи кафе с Местан е останало!
Местан унижи и Сергей Станишев като го накара да се извини за възродителният процес.

Станишев прегърна Местан и с целувка закрепи правителството на Орешарски, докато Борисов плащаше протести в страната за да го свали ! В името на стабилността Станишев се извини за нещо за което аз съм сигурен, че той няма никаква персонална вина !

Странно нещо сме Българите, не виждаме, че след 500 години у нас пак Турци управляват вилаета, докато партийните овчари си мерят броя на стадата кой колко има в кошарата!

От Турция решават кой ще е чобанин и кой не !
Истината е, че зад всеки чобанин има икономически интереси, казано по-накратко има фирма! Някой фирми са еднолични на вид, други са акционерни на вид, но освен че Турция ни е дала Местан като балансьор та Турция е дала и една поговорка много,много стара: “Интересът клати фесът” и така всички чобани следват интересът на фесът на главата си, a не се вслушват в безнадеждното блеене на овцете в кошарата си !
Пък и на кого му дреме толкова за стадата -едни умират, други се раждат, свят голям, овце бол и ще си внесем или ще си купим, важното е да сме в играта !

Но за жалост това е един куклен театър и всички чобани са кукли на конци, а кой дърпа конците ли, ами онези на който им викат кукловоди, но за тях няма да говорим. Темата на статията не е за тези, който броят овцете, не е и за тези, който ги водят на паша и водопой, а някой ще кажат то пък една паша!10454477_572724556182891_4310063638300734241_n

Efekt 2

Та темата не е дори за тези, който ги стригат до кожа и любимото им мото, че „една овца не я ли стрижеш, тя маранясва“, а темата е за тези, който регулират естественият прираст в природата, тези който според нашата статия са на върха на овчата екосистема – това са Вълците! За да има етнически мир, чобаните водени от феса в услуга на интереса, продават земята за паша и чешмите и езерата, абе всичко продават на вълците и после след дълги години на охолно и спокойно развъждане на вълци живеещи във изобилие от овце и благодат, сега се появи една голяма ГА-ДОСТ – ново стадо заплашва земите ни, а това е стадото на Вълците !
Та именно вълците дето ще пазят небето ни от грабливи птици, уж стадата са спокойни, а сега ще пазят и земите СИ от стадата и всички останали !

Овцете затворени в кошарите, чобаните мълчат и държат ги гладни вместо да ги изкарат и всички овце да заблеят пред НДК „НЕЕЕ на ГА-ДОСТ-ааа“! Всички чобани мълчат и електората им мълчи, всички и само едно заблеяло ми е агънце от ВМРО, каракачанска порода, леко изблея ама нали и то е от стадото на управляващите. Изблея за да не му се разсърдят неговите приятели по игра агънцата от македонското стадо !
Защо никой не протестира пред НДК на пилоните, няма ги рокерите, ултрасите? Къде са патриотите, националистите даже и нацистите ги няма? Няма никой – нито един Българин, нито една Българка дори всичко е на ясла !

Но вълците са тук! Тук са дори и сивите вълци, който утре първи ще започнат да колят на курбан Булгаристан байрям !
Но пък за сметка на това имам поздрави на самият водач на вълците! Този, който говори за стратегическата дълбочина на Турция, че и там където се говори на турски е Турция и когато пияният лидер на ДПС на пияната си глава от преди години Ви говори за промяната на етнически граници и за кръговете от фирми, и за порциите във властта, всяка негова дума се потвърждава! Затова нямаме граница, истинската граница на Турция не е тук, тя е на Дунава, а може и по-далеч да е !

Честито Ви гледайте малката булчица и пригответе на дъщеря си БУРЧИЦА !
Това не е политика, това е извратена неосманска ГА-ДОСТ, която ти, аз и всички позволихме да се случи! Прав е Иван Вазов „не сме народ, а мърша“!
А вълците налитат на мърша !
ГА- ДОСТ ИЛИ НЕ, МЕСТАН СЕ СНИМА С ВЪЛЦИ, А НЕ С ОВЦЕ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.