ГЕРБ сред народа

ГЕРБ сред народа
Усещане на ГЕРБ сред народа!

Цветан Цветанов каза „ние от ГЕРБ сред народа“! И така хукнаха да правят предизборна кампания! И докато този, който е нарицателно за подслушване и шантаж, чували народът ?

Дали ГЕРБ не чуват как хората са бедни и има инфлация от 15%, ама се усеща като 50%! И така ГЕРБ чуха ли десетките хиляди, които останаха без автомобилните си застраховки ?

Чуват ли народът си, които е болен заради смотаните храни и гадните уранови води, които пие? Чуват ли хората от Странджа с избитите животни? Чуват ли тези, които ровят по контейнерите?

Чуват ли тези на опашките пред ТЕЛК комисиите? Чуват ли или се правят, че не чуват? Виждат ли дупките по пътищата, които миналата година ремонтираха? Виждат ли обезлюдените села и хората в тях ?

Иначе казано Цветан Цветанов пак обикаля смесените региони и говори за толерантност ! Каква толерантност след като българи, цигани, турци и арменци заедно с помаците сме еднакво бедни, бе? Чуват ли изобщо народът свой кажете!

Efekt 2

Някой от ГЕРБ попита ли Ви как живеете Вас лично? Как така са сред народа като народ вече няма – 3 милиона са в чужбина заради тях ! Останалите мизеруват с доходи под прага на бедността !

Наглостта и бедността са двете най-широко разпространени понятия ! Наглост в грабежа, наглост и беззакония в престъпността, наглост по телевизията, наглост в медиите, наглост граничеща с чувството за надзаконие !

Удрят се фирмите и хората, които са близо до опозицията, а това какво е – още затворени фабрики, още бедност и безработица ! Били сред хората с охрана и добре дирижирани агитки от членове и симпатизанти, които участват в цирка „колко ни обича народът“, но кой народ обаче ?

Цветан Цветанов обикаля села и градове и техните евродепутати, и техните бъдещи кандидати с тях огромна свита от журналисти с камери и микрофони, с които се играе един голям медиен спектакъл! А хората стават все по-бедни и по-болни !

ГЕРБ сред народа е нещо като чумата при свинете, но само дето народът не взема мерки да се отърве сам от заразата, която също като ракът се предава по наследство ! ГЕРБ сред народа ли е, а кой народ кажете?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни, истината има право да бъде чута. Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.