изпрати новина
Водещи новини

Дали БСП е проруска?

Поне не е протурска!

От БСП осъдиха остро политиката на сближаване с Турция и критикуват острите изказвания на Ердоган! Борисов се държи васално, а така наречените патриоти дори не смеят да направят коментар!

От ГЕРБ се опитват пък да сменят фокуса като казват, че БСП били проруска партия, а от БСП казват, че не са поне протурска такава! Едно е ясно, че всички големи инфраструктурни проекти свързани с Русия на България от времето на БСП отидоха в ръцете на Турция!

Бизнесът няма цвят и религия, няма партии и доктрини, а той следва целите си и докато послушковците от ГЕРБ си играят на комплекси за Комунизма или не, Ердоган си оплете кошницата!

От ГЕРБ мълчат и не говорят за душевните граници на Ердоган както и дали ще се сменят контролно-пропускателните пунктове в страната? Този явен отказ да се защити суверенитетът на страната ни дори и на думи означава само едно, че слугинажът на Бойко Борисов е достигна най-долните си продажни нива !

Оградата ни май е преносима щом всеки порой или по-обилен дъжд я премества ! И така колкото и ГЕРБ да се бият в гърдите, че воюват срещу Русия на практика те работят за интересите им, само че този път комисионите са за Ердоган, а не за България !

На практика какво се получава – ГЕРБ са против Русия, но са за Ердоган! Ердоган е с Русия, а за него работят ГЕРБ ! Само облагите от Русия отиват за Ердоган, а сега и границите не му харесват, но няма проблеми за послушната продажна сган във властта ще поднеси и половината страна само и само да ги остави още някой ден да покрадат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*