Доналд Тръмп: От тази война щяха да умрат 30 милиона души!

Доналд Тръмп: От тази война щяха да умрат 30 милиона души!
Лек обзор на Тръмп и Борисов! Доналд Тръмп с неговата външна политика създава нови светове!

Северна Корея скоро ръка за ръка с Южна Корея ще вървят към своето бъдеще! Дали Тръмп ще получи нобелова награда за МИР? Америка създадоха великият Китай за да разрушат Великата Русия!

Днес Китай са могъщи, но се съобразяват със САЩ и балансират с Русия! Истината е, че става дума за годишен стокообмен от 380 милиарда годишен оборот!

Северна Корея започва да търгува малко по-малко с Тръмп и точно Ким Чен-ун ще е причината Тръмп да бъде преизбран!

Efekt 2

Истината е, че Доналд Тръмп печели огромен дивидент в тази външна политика, а това е, което десетилетия никой не смееше да си помисли, но той го направи!

Твърд е с Европа и по-мек с изтока! Но водещото ще са парите, запомнете това и Тръмп ще промени играта, а Европа пак ще и се каже и пази Боже да не и се докаже, че като искат спокойствие трябва повече да плащат!

Меркел не в позиция да изисква от Америка и ако продължава да се прави на силна може да се разбунтуват мигрантите, с които се снима с тях!

Те май и затова са в Европа – да си направят Еврабия за съжаление в тази Еврабия се намира и територията България! А Доналд Тръмп не харесва Борисов и Цветанов и това може да направи Балканите вулкани!

И външната политика на Бойко Борисов за обединение на Източните Балкани може да се превърне в голям проблем! Дето се казва „Нашият премиер дето не е отишъл, не се оср@л“, а когато става дума за външна политика не става с лъжи и измятане, а тук става с твърда и последователна политика съгласувана с големите на денят! Но сме свидетели, че Борисов не го долюбват нито в САЩ, нито в Русия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.