Ердоган ,Орбан и Местан !

Ердоган ,Орбан и Местан !

Прибрахме си консулът от Турция вижте Ердоган , Орбан и Местан !

Дандания от днес Колко опасно става в България, че е отзовала за консултации посланика си в Турция и обвинява турските власти във вмешателство в предстоящите парламентарни избори, съобщава AFP.

Агенцията припомня, че по-рано турският посланик е изразил подкрепата си за протурска партия, а властите в Анкара са призовали 60 000 живеещи в Турция български граждани да гласуват за тази партия, което в България беше окачествено като намеса във вътрешните работи на страната. До тук добре, а кога Турция ще отзове техният посланик или той сега е в предизборна кампания !Борисов и Орбан

Междувременно Ердоган призова турците в Европа да правят по пет деца, че те са бъдещето на Европа! И докато се консултират дипломати Местан, трима министри и самият Ердоган заяви, че ще пуска по 15 000 мигранти на месец !

Виктор Орбан завърши втората ограда и каза, че неговата държава не може да вярва само на Турция за отговорността за мигрантите след като бе в България и видя, че Борисов лъже и лицемерничи с нашата ограда, а Унгария си изгради собствени две огради !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.