Здравейте колониални Роби!

Всички сме колониални роби, всеки робува на нещо или на някой, или по-точно всички етноси, или религиозно различни жители на България страдаме под различна форма на колониалното робство!

Робството е най-големият проблем на всички колониални държави ! Как стоят нещата на практика !

Турските роби у нас:

Мюсюлманите в България, които като процентно се самоопределят като Турци !

Турците у нас имат специфично робство те са представени от няколко етнически партии и техните права на практика са само на думи и хартия !

Efekt 2

Какво желае мюсюлманското население в България?

Желае относително добър живот, религиозен мир, среден стандарт на живот, желаят да имат работа добре заплатена за да могат спокойно да посрещат сметките си за да изучат децата си и да им се гарантират достойни и спокойни старини !

На практика секторите като тютюнопроизводство в България не са повишавали цените на тютюна от времето на Комунизма, а на практика цените са се вдигнали както на стоките за бита така и на крайните продукт ! Фирмите, който контролират този бизнес са от техните среди ! На практика Турците държат Турците бедни !

И така е във всички сектори и региони с преобладаващо мюсюлманско население шири се бедност и контрол! Масова психоза и страх, че ако не са послушни и близките им в Турция са техни заложници и обратното тези в Турция, ако не са послушни техните роднини в България ще пострадат !

Това е най-долният и най-мерзостният контрол да изнудваш някой да гласува или да прави нещо против волята си забележете как ЧРЕЗ НАЙ-СВЕТЛОТО И ЧИСТОТО НА СВЕТА – ЛЮБОВТА !

Робските вериги при мюсюлманите са едни от най-жестоките – да живееш цял живот под смъртна заплаха, животът на близките ти да бъде поставен в други ръце ! Това е една отвратителна форма на контрол, ако обичаш роднините си ще гласуваш под строй, ще изпълняваш всичко иначе край! Това ли е представянето на техните граждански права и къде са свободите за който иде реч ?

Много може да се говори по темата, но на практика Турците са Роби тук и там без значение къде живеят родовите вериги са с тях !

Ромските роби и техните зависимости:

При Ромите нещата не са по-различни особено те имат извоювани конкретни свободи до някъде !

Какво желаят Ромите:

Искат зачитане на етносът им, макар той да не носи отличителни белези като език , култура, писменост и дори историческа фактология за това ! Искат и те да живеят добре и парите им да им стигат ! Искат без да работят и да получават помощи, да имат редица социални придобивки като безплатни дърва и ток, да не плащат данъци и такси както глоби и актове !

На практика и го получават това, но това ги превръща в Роби, защото като наближат избори идват емисари и им обясняват, че ако не слушат и не гласуват под строй ще загубят всички тези придобивки и ромите се озовават здраво привързани с въжетата на социалната им зависимост !

Гетата са център за контрол, там има освен родова принадлежност има и етническа, която се променя постоянно – някъде се турцизират, другаде се католизират, а напоследък се ислямизират като се строят училища и джамии с пари от Саудитска Арабия и така се радикализират !

Гетата са лесни за контрол – в тях се шири беззаконие, което ги превръща в огнища на престъпност от битова до трансконтинентална ! Проституция, джепчийство, наркотици, безакцизни стоки, всичко за каквото можете да се сетите ! Естествено контролирано от Ромските барони, които за разлика от техните братовчеди показват завиден стандарт на живот, но контролирани от управляващата партия да гласуват под строй !

За разлика от Турците, Българите и Арменците в страната Ромите са си извоювали повече инструменти за влияние към политическите партии и техните барони ги използват ! Например един от тях е, че ромите работят в чистотата на всеки град и ако решат да стачкуват всеки град ще потъне в боклуци и ред такива, те са организирани и единни и това им дава завидна преднина при пазарлъците по време на избори, а и броят им наброява над 1 200 000 души в страната !

Но Ромите излязоха по света и видяха, че там не ги делят на цигани и други, видяха добър стандарт за живот, видяха етнически мир и качество на живот и прозряха, че те са роби тук и те искат хубави законни къщи, искат децата да са образовани, искат скъпи коли и спокоен живот и висок стандарт, но на практика социалните вериги остават.

Виждаме роми, които работят и живеят в Европа, но техните баби, майки и деца са тук и така контролът на гетото и робската зависимост остава ! Ромското робство има социални вериги от който докато има гета никой няма да може да се откъсне !

Българското робство:

Бедността е най-големият бич при Българите ! Бедността на практика приковава всеки на колене пред управляващите партии и техните формати за последните 10 години ! Глад, мизерия, работа и болести са характерни черти на роба и те се наблюдават най-добре при Българското население !

Хората работят за мизерни заплати, получават нищожни пенсии и са в постоянен стрес и страх да не загубят жалките си стотинки, които получават и така цените на всички стоки се вдигат, а доходите не помръдват и икономическото робство става все по-тежко, а лишенията са пътят, който бавно ни отвежда до Гробищният парк ! Лишаваме се от храна, от лекарства, от всички качества на живота и се озоваваме на колене пред работодател или някой банка ! Всички данъци, такси и задължения към държавата са на практика над 30% доходите ни ! Над 70% са за храна, а как живеем ли, като роби !

Дрехи втора употреба, коли втора употреба, обувки, всичко на практика ни е вехто ! Духовните водачи ни дават лош пример и някакси забравили, че дори и през 500 годишното робство Българите са имали Вяра, Гордост и във всеки дом се е чувала детска глъчка, макар тогава да сме плащали повече данъци дори данък за търкането на зъбите.

В такава бедност не са живели хората, имали са храна и напитки, имали са много повече в социален стандарт, ако щете – пълни мази и зимници с храна и месо, и вино всичко са имали ! Качеството на храната е било далеч по-високо, един кръвен данък на всеки четири години е бил по-страшен, а сега всеки ден страната ни напускат 100-200 човека пак е същото, но в друга форма !

Най-страшното робство е икономическото и тази Демокрация е точно този вид свобода за която ни се случва в Америка като 98% от населението е собственост на някой банка и ако остане без работа за дни всичко му се отнема и отива под мостовете !

За разлика от Американците Българите все още имам бащина страха и собствени жилища, наследство от Социализма иначе икономическото робство ще е далеч по-жестоко за всеки един от нас ! Сега когато Българските роби са прекалено бедни за да получат кредит според стандартите на банките и прекалено богати според критерият на Социалното министерство да получат помощ като дърва или дори хранителни продукти от БЧК става ясно, че икономическото робство е най-силно изявено за Българите !

И така за единият къшей хляб оставаме роби, губим всичко – достойнство, чест, родовата памет се загуби, а злобата и алчността превземат душите ни и оцеляването събужда животинските ни инстинкти, а прекаленото фокусиране в как да изкараме насъщният се превръща в най-голямото зло за нас и околните ни ! Обидени робите не гласуват, а гласовете им се преразпределят между политическите формати, които съществуват на практика с думите „ние представляваме еди колко си роби в парламента“!

В древният Рим робите са нямали право на глас, но са имали повече свобода на практика от нас сега ! Има и други роби. Тези, които управляват масата роби, тези по-богати роби имат психически и ментални вериги и те робуват на амбиции, на политики, на обещания, на стандарта си, на всичко за което можете да се сетите, но най-страшен онзи роб, който слугува на страхът и егото си и той може да заличи от картата милиони от онзи лош материал без значение как се е самоопределил като Българин, Ром или Турчин !

Противопоставяне и разделяне тук е силата им, а на парламента е написан отговорът на въпроса как можем да се спасим всички ! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !

Но докато Ви управляват психопати и се делите на вяра и култура, на десни и леви, на русофили и русофоби ще си остане всички роби ! Ти роб ли си ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.