изпрати новина
Водещи новини

Здравейте колониални Роби!

Всички сме колониални роби, всеки робува на нещо или на някой, или по-точно всички етноси, или религиозно различни жители на България страдаме под различна форма на колониалното робство!

Робството е най-големият проблем на всички колониални държави ! Как стоят нещата на практика !

Турските роби у нас:

Мюсюлманите в България, които като процентно се самоопределят като Турци !

Турците у нас имат специфично робство те са представени от няколко етнически партии и техните права на практика са само на думи и хартия !

Какво желае мюсюлманското население в България?

Желае относително добър живот, религиозен мир, среден стандарт на живот, желаят да имат работа добре заплатена за да могат спокойно да посрещат сметките си за да изучат децата си и да им се гарантират достойни и спокойни старини !

На практика секторите като тютюнопроизводство в България не са повишавали цените на тютюна от времето на Комунизма, а на практика цените са се вдигнали както на стоките за бита така и на крайните продукт ! Фирмите, който контролират този бизнес са от техните среди ! На практика Турците държат Турците бедни !

И така е във всички сектори и региони с преобладаващо мюсюлманско население шири се бедност и контрол! Масова психоза и страх, че ако не са послушни и близките им в Турция са техни заложници и обратното тези в Турция, ако не са послушни техните роднини в България ще пострадат !

Това е най-долният и най-мерзостният контрол да изнудваш някой да гласува или да прави нещо против волята си забележете как ЧРЕЗ НАЙ-СВЕТЛОТО И ЧИСТОТО НА СВЕТА – ЛЮБОВТА !

Робските вериги при мюсюлманите са едни от най-жестоките – да живееш цял живот под смъртна заплаха, животът на близките ти да бъде поставен в други ръце ! Това е една отвратителна форма на контрол, ако обичаш роднините си ще гласуваш под строй, ще изпълняваш всичко иначе край! Това ли е представянето на техните граждански права и къде са свободите за който иде реч ?

Много може да се говори по темата, но на практика Турците са Роби тук и там без значение къде живеят родовите вериги са с тях !

Ромските роби и техните зависимости:

При Ромите нещата не са по-различни особено те имат извоювани конкретни свободи до някъде !

Какво желаят Ромите:

Искат зачитане на етносът им, макар той да не носи отличителни белези като език , култура, писменост и дори историческа фактология за това ! Искат и те да живеят добре и парите им да им стигат ! Искат без да работят и да получават помощи, да имат редица социални придобивки като безплатни дърва и ток, да не плащат данъци и такси както глоби и актове !

На практика и го получават това, но това ги превръща в Роби, защото като наближат избори идват емисари и им обясняват, че ако не слушат и не гласуват под строй ще загубят всички тези придобивки и ромите се озовават здраво привързани с въжетата на социалната им зависимост !

Гетата са център за контрол, там има освен родова принадлежност има и етническа, която се променя постоянно – някъде се турцизират, другаде се католизират, а напоследък се ислямизират като се строят училища и джамии с пари от Саудитска Арабия и така се радикализират !

Гетата са лесни за контрол – в тях се шири беззаконие, което ги превръща в огнища на престъпност от битова до трансконтинентална ! Проституция, джепчийство, наркотици, безакцизни стоки, всичко за каквото можете да се сетите ! Естествено контролирано от Ромските барони, които за разлика от техните братовчеди показват завиден стандарт на живот, но контролирани от управляващата партия да гласуват под строй !

За разлика от Турците, Българите и Арменците в страната Ромите са си извоювали повече инструменти за влияние към политическите партии и техните барони ги използват ! Например един от тях е, че ромите работят в чистотата на всеки град и ако решат да стачкуват всеки град ще потъне в боклуци и ред такива, те са организирани и единни и това им дава завидна преднина при пазарлъците по време на избори, а и броят им наброява над 1 200 000 души в страната !

Но Ромите излязоха по света и видяха, че там не ги делят на цигани и други, видяха добър стандарт за живот, видяха етнически мир и качество на живот и прозряха, че те са роби тук и те искат хубави законни къщи, искат децата да са образовани, искат скъпи коли и спокоен живот и висок стандарт, но на практика социалните вериги остават.

Виждаме роми, които работят и живеят в Европа, но техните баби, майки и деца са тук и така контролът на гетото и робската зависимост остава ! Ромското робство има социални вериги от който докато има гета никой няма да може да се откъсне !

Българското робство:

Бедността е най-големият бич при Българите ! Бедността на практика приковава всеки на колене пред управляващите партии и техните формати за последните 10 години ! Глад, мизерия, работа и болести са характерни черти на роба и те се наблюдават най-добре при Българското население !

Хората работят за мизерни заплати, получават нищожни пенсии и са в постоянен стрес и страх да не загубят жалките си стотинки, които получават и така цените на всички стоки се вдигат, а доходите не помръдват и икономическото робство става все по-тежко, а лишенията са пътят, който бавно ни отвежда до Гробищният парк ! Лишаваме се от храна, от лекарства, от всички качества на живота и се озоваваме на колене пред работодател или някой банка ! Всички данъци, такси и задължения към държавата са на практика над 30% доходите ни ! Над 70% са за храна, а как живеем ли, като роби !

Дрехи втора употреба, коли втора употреба, обувки, всичко на практика ни е вехто ! Духовните водачи ни дават лош пример и някакси забравили, че дори и през 500 годишното робство Българите са имали Вяра, Гордост и във всеки дом се е чувала детска глъчка, макар тогава да сме плащали повече данъци дори данък за търкането на зъбите.

В такава бедност не са живели хората, имали са храна и напитки, имали са много повече в социален стандарт, ако щете – пълни мази и зимници с храна и месо, и вино всичко са имали ! Качеството на храната е било далеч по-високо, един кръвен данък на всеки четири години е бил по-страшен, а сега всеки ден страната ни напускат 100-200 човека пак е същото, но в друга форма !

Най-страшното робство е икономическото и тази Демокрация е точно този вид свобода за която ни се случва в Америка като 98% от населението е собственост на някой банка и ако остане без работа за дни всичко му се отнема и отива под мостовете !

За разлика от Американците Българите все още имам бащина страха и собствени жилища, наследство от Социализма иначе икономическото робство ще е далеч по-жестоко за всеки един от нас ! Сега когато Българските роби са прекалено бедни за да получат кредит според стандартите на банките и прекалено богати според критерият на Социалното министерство да получат помощ като дърва или дори хранителни продукти от БЧК става ясно, че икономическото робство е най-силно изявено за Българите !

И така за единият къшей хляб оставаме роби, губим всичко – достойнство, чест, родовата памет се загуби, а злобата и алчността превземат душите ни и оцеляването събужда животинските ни инстинкти, а прекаленото фокусиране в как да изкараме насъщният се превръща в най-голямото зло за нас и околните ни ! Обидени робите не гласуват, а гласовете им се преразпределят между политическите формати, които съществуват на практика с думите „ние представляваме еди колко си роби в парламента“!

В древният Рим робите са нямали право на глас, но са имали повече свобода на практика от нас сега ! Има и други роби. Тези, които управляват масата роби, тези по-богати роби имат психически и ментални вериги и те робуват на амбиции, на политики, на обещания, на стандарта си, на всичко за което можете да се сетите, но най-страшен онзи роб, който слугува на страхът и егото си и той може да заличи от картата милиони от онзи лош материал без значение как се е самоопределил като Българин, Ром или Турчин !

Противопоставяне и разделяне тук е силата им, а на парламента е написан отговорът на въпроса как можем да се спасим всички ! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !

Но докато Ви управляват психопати и се делите на вяра и култура, на десни и леви, на русофили и русофоби ще си остане всички роби ! Ти роб ли си ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*