Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Кения забрани ГМО !

Keniya-GMO1-1


Правителството на Кения забрани вноса на продукти, съдържащи ГМО (генетично модифицирани организми).

„Решението се базира на съгласието, че за момента няма адекватни проучвания за ефекта от употребата на ГМО. Някои държави са забранили вноса на ГМО храни, в интерес на безопасността и здравето на гражданите си.“, заявява здравният министър на Кения Бет Муго
Решението на кабинета е влязло в сила веднага след обявяването му.

Лоши новини за Монсанто в Африка.
Ние от Blife.eu питаме това възможно ли е в България ?

Питаме и че след като е унищожено агро-земеделието ни и народът ни се изхранва от храни внасяни и разпространявани от чуждестранни хранителни вериги, което ще рече, че други правителства отговарят за това, което ядем, а контрол от нашето няма означава само едно, че на това правителство не му пука за народът му !

Наричаме Кения страна от третият свят, а те биха нарекли България страна от отровеният свят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.