изпрати новина
Водещи новини

Кой кого ?

Кой кого  Владимир Путин

Кой кого ?

Кой кого ?

Турската армия е втората по големина в НАТО и ако тя самата един преврат не може да направи то за какви боеспособни възможности има самото НАТО!

Алиансът изгуби фундаменталните си цели и е принуден да търси нови „заплахи“,за да оправдае съществуването си !

Като основна заплаха би трябвало да бъде „Ислямска Държава” и терористичните фракции, но би трябвало ако не бяха създадени от Америка нещо като анимационният сериал за „Том и Джери”. За да продължи трябват и двамата герой и именно за това НАТО не се справя с ИД и другите въоръжени фракции, а напротив – финансирани и обучавани в лагери на ЦРУ те продължават да дестабилизират определени региони !

Но някак си не става да воюва една страна със себе си и за това НАТО се опитва да върне времената от времето на СИВ и Студената война !

И кой може да бъде най-големият и най-страховит враг на светът освен не поробените страни като Русия , Китай , Индия и др.
И за да продължи съществуването си военноикономически комплекс на Америка и някой Европейски държави и да бъде основен двигател на икономиките им те имат нужда от ВОЙНА, но Русия не е заплаха за никого по светът, а напротив Русия след намесата си в СИРИЯ еднолично доказа, че тя е миролюбива страна и също може да изпълнява военни мисии сама извън границите си !
Русия е атомна сила с най-голямата и мощна атомна бомба в светът и трябва да се съобразяват с нея !
Прибавяме, че и Русия подсили и военните комплекси на Индия и Китай и това ги прави най-голямата сила в светът, а НАТО ще трябва да отстъпи пред нея !

bulpress tv

Американската армия и тази на НАТО са наемна армия и там всички са на заплата и мотивацията на Американските военни, който са предимно афроамериканци и латиноамериканци е да получат статут на Американски граждани или както казваме зелена карта след като си изпълнят договорът с Американската армия !

Военнослужещите в НАТО предимно пехота са обучавани в нападение и всички тактики, който са оттренирали по учения и обучението си са за нападение е ако срещнат по-силен ВРАГ и бъдат сломени дори духом паниката и липсата на професионална подготовка ще ги превърне в едни уплашени и паникьосани дезертьори и бегълци !
Докато Военният комплекс на Русия винаги е бил отбранителен и сами ставаме свидетели и на ракетните им комплекси, и на авиацията им колко е прецизна в отбраната, а всичко е фокусирано в как да запазим, как да опазим и как да посрещнем даден конфликт !
Което им дава огромно предимство !
Второ, много важно тук, в Руската Армия патриотизмът е на най-високи нива и тук каже ли се „за Родину” няма предел на човешкият дух и саможертва в името на Родината !

Та количеството техника и човешко преимущество са неизмерими при един евентуален конфликт !
И ако Америка има нужда от ВОЙНА, която да спаси фалиралата икономика на страната си и НАТО е маша в ръцете на Янките за това то Руският народ от 3-4 поколения насам живее и се подготвя за ВОЙНА!
От времето на Втората световна война насам Руският народ или живее в условия на ВОЙНА, или се готви за такава !
КОЙ Е ПО-ПОДГОТВЕН ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.