Ексклузивно! Ердоган се опъна на Обама и НАТО!

Ексклузивно! Ердоган се опъна на Обама и НАТО!
Ексклузивно! Ердоган се опъна на Обама и НАТО!

Ердоган се опъна на Обама и НАТО
Днес след публикация на Sky News Arabia стана ясно, че ген. Бекир Еркан Ван командващият базата на НАТО „Инджирлик”е арестуван.

Само преди няколко часа базата на НАТО е била изолирана и е спряла да изпълнява функциите си !

Турското правителство е спряло токът на базата на НАТО ! Самолети на САЩ, Великобритания и други страни, останаха в хангарите, а обслужващите екипи се опитваха да се свържат с командването на НАТО в Брюксел и да докладват за екстремната ситуация. Пентагона също знае за случилото се там !

Efekt 2

ердоган

Преди минути от Военното министерство в Анкара съобщиха, че ген. Бекир е заподозрян за участие в преврата. Заедно с него са арестувани още 10 високопоставени офицери от базата. Всички те са част от международния екип в блока и участват в осигуряването на въздушни удари срещу „Ислямска държава”.

Дълго време турските власти отказваха информация за положението в базата на своите партньори от Вашингтон, които се опитвали да разберат какво се случва.

Стигна се дотам американското командване в НАТО да обяви, че Анкара е забранила използването на „Инджирлик” за въздушни удари срещу терористите в Сирия.

За сега се знае, че са Арестувани и ще бъдат обвинени за съучастие и съпричастност в опитът за преврат !

Владимир Путин и Ердоган
Какво ли мисли Владимир Путин по този въпрос?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.