Кой ще понесе отговорност, кой?

Кой ще понесе отговорност, кой?

Кой ще понесе отговорност?

Как короната премахна фокусът на внимание? Целият информационен спектър е залят с ежечасна информация за един вирус и правителствените мерки за борба с него.

Правителството някак си загърби другите проблеми, а общественият фокус е прикован от медиите върху проблемите с има маски – няма маски, има – спират, няма – спират и някак си сякаш държавата спря да съществува. Какво стана с протестите на сестрите и майките, какво стана с безработицата, с храните и водата, а с мръсният въздух сякаш маските решиха всички проблеми.

Efekt 2

Боклук от Италия продължава да се изгаря, продължава и да се внася. Язовирите още са празни. Хората са още по-бедни. Държавата е още по-объркана, а бизнесът масово фалира като стотици хиляди остават без работа, а държавата тегли милиарди от които един лев няма да отиде до тези, които ще връщат милиардите. Гражданското движение „Изправи се БГ“ повдигна десетки жизнено важни въпроси за качеството на живот, за бизнесът малкият и средният, за хората, за доходите, за социалните несправедливости.

Изготвят се законопроекти, внасят се предложения, инициативни комитети в цялата страна работят на терен, но правителствените мерки и коронавирусът някак си неглижираха проблемите за които са ангажирани стотици хиляди хора и стотици хиляди съдби ще усетят бичът на правителството на гърбът си, а това е геноцид не управление, кой ще понесе отговорност, кой?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.